bolesť v bedrovom klbe, pocit pálenia

mjanik

na toto je výborná akupunktúra,čím skôr začnete,tým skôr budete vyliečení,u mladých to ide rýchlešie

RNG

zlozenie arthrostopu rapid
www.medcentrum.com
Odporucene davky:
Glucosamine 1500 mg
Chondroitine 600 mg
Boswelicka kyselina, 400 mg,
curcumin(turmeric) 2x1 gram denne
Bromelain 2 x 600 GDU
MSM, 1500 mg
Hyaluronicka kyselina, 100 mg+
CMO-2x500 mg alebo
2 avokada+ tyzdenne.
.......
Klby sa casto zacnu poskodzovat, ked kostne podlozie sa zacne demineralizovat. Preto odporucam zavoven s doplnkami na klby a klbovy maz brat aj doplnky na kosti. A to hlavne zenam v prechode, kde pre zozblaznene hormonalne hladiny sa casto narusi hospodarenie s mineralmi a mnohe dostanu osteoporozu(rednutie kosti) a z toho vyplyvajuce problemy s klbami, chrbticou a nervami.
Samozrejme odporucam zaroven brat aj prostriedky na potlacenie hormonalnych nerovnovah(yam, pupalka, damiana, Dong Quai)

RNG

wowo 1 vsetky NSAIDS su podstatou kyseliny. Chrupavky su zlozene hlavne z mucosacharidov, kreje su naviazane v dlhych retazcoch. Kyseliny ich rozpuistaju, tak ako napr ocot rozpusti huspeninu. Teda branie acylpirinu, kyseliny salicilovej a inych zrychluje rozpad klbov.
Spravne doplnky su protizapalove(curcumin, bromelain,dumbier, boswelin...)
Doplnky ktore sluzia ako materialy a polotovary na regeneraciu klbovej hmoty, sliach a okostic(zelatina-zivocisna, huspenina, gliky na dobre uvarenych kostiach, glukosamin, chondroitin, MSM,...) a na klbovy maz hlavne hyaluronicka kyselina, CMO a jest 2x tyzdenne cele avokado, z ktoreho tuky(nezmydelnatelne=unsaponifiables) su prave tie spravne na tvorbu klboveho mazu.

wowo1

velmi nebezpecene z hladiska toho ze je to zacinajuca artitida {zapal klbnej churpavky},alebo uz artroza {uz stvrdnute churpavky}. Pomoc je len teplo ,a anitreumatika klasicke. pripadne liekyh ako chodnorsulf a ine lieky na podporu vyzivy churupavky {su aj na predpis a aj bez predpisu menej ucinne ale velmi drahe balenie cez 800 sk ,ale vraj dokazatelne zlepsuju vyzivu chrupavky }mozno RNg [poradi nieco ine } ale co sa tyka klasickej mediciny ine nie je.Lekar moc nepomoze ,pretoze sa to neda moc liecit,az ked su deformacie na klbe ,tak operacia a umely klb.Dobre je aj brat denne acylpirin.Teplo hlavne aj elektircka poduska pomoze. na bolest natierat mastami co su na bolest krizov {rozne paracetamolove}Spavat treba s co najviac rozkorcenymi nohami {Dobra pozicia pre klbne hlavice } a nie ani vystrete nohy ale mierne pokrcene {nieco ako zaba:}Makka madrac nie je moc vhodna.Cez den nesedavat s prekrizenymi nohami v ziadon pripade'A zmena stravy ,ale na to uz nie som odbornik,ale asi menej soly povie kazdy..

sos

Díky. Tiež som uvaýovala o artrostope, ale ked si už užila toľko balíkov asi to nepomôže.Snád budem musieť k lekárovi, lebo dnes večer ma to hrozne bolí

tinka.

ja mam 39 rokov a večer a v noci v posteli mám tiež pocit palenia v bedrovom klbe. Najhoršie je to nadránom. Nemám to kadý deň. Pod plachtou mám 2 deky, aby som nemala tvrdú postel, lebo ma to bolí keď a tom klbe ležím. Užívala som 5 balení arthrostopu a nepomohlo. U lekára som nebola. Takže mám podobny problém.