masáž krčnej chrbtice

mia26

Ahojte, manzel ma problemy s chrbticou,najma s krcnou a krizovou oblastou, chcela by som mu objednat k meninam masaz (sme z Nitry). Vie mi niekto poradit,kde robia kvalitne masaze?Nechcem,aby mi ho niekto neskuseny alebo slendriansky znicil. Vdaka vam.

jozino

Ahoj,
mozes sa pozriet aj na
www.masazevitalis.sk kde najdes mnozstvo informacii ohladom konkretnych masazi, vratane permanentiek na masaze.

Len pre istotu este raz:
www.masazevitalis.sk

marcel8578

odporicil by som thajske masaze su super a za celkom dobre ceny...... napr. trnava
www.pozri.sk

alebo blava

www.pozri.sk

osobne som vyskusal obe........

kikulka

mjanik,aj na tým som rozmýšľala,ale nepoznám nikoho,kto by na ne chodil,teda neviem,aké sú skúsenosti s akupunkturou,ale ak jej to pomôže,tak skúsim čokoľvek,má veľké bolesti a rehabilitácie v nemocnici jej vôbec nepomáhajú a už je to viac ako 10 rokov,od autonehody má stále problémy s krčnou chrbticou,bolesť jej vystreluje do rúk...ak mi vieš niekoho dobrého odporučiť,tak budem velmi rada....dakujem

lucia007

ahojte, ak tu njekto je:) chcela by som sa spytat ake su priznaky ked mas problemy s krcnou chrbticou.. mam vsetky testy za sebou vsetko negativne a pravdepodobne je problem v krcnej chrbtici..

mjanik

keď chceš mame pomôcť,objednaj jej 5 návštev akupunktúry,dosiahne trvalejšie výsledky,masáže sú skôr pre zdravých

mustafa

chcel bysom sa opýtaťči je to naozaj pravda, že v Galante Trnave a tu v tomto okoli naozaj neexistuje počas víkendu žiadná zubná pohotovosť iba v Bratislave?