ako to zistíte?

lilly

Moja veď to je snáď normálne, že ti povie keď to už bude nie??Niekedy je aj sex o komunikácii...ale hlavne by si mala vidieť jeho pohľad...reč tela sa to volá...a koniec koncov možno aj pocítiť v sebe:)

bria

tiez nie som expert elen, ale ked vsetko zlyha, aj oci a sluch, tak potom je to rec tela :), myslim komplet tela, ruky, trup, vsetko... :)chce to viacej vnimat a nespolihat sa len na tie sice najsuper zmysly, ale aj na tie ostatne, ktore su super :)

29

podľa mňa to zistíš na jeho mimike, alebo nie? ak nie tak ho požiadaj aby ti ti povedal...ale snáď nejde len o neho...skús myslieť viac na seba, urob sa Ty a on sa zvezie ja to tak robím :-)

janka

tak my väcsinou skoncime tak ze ja som na priatelovi a to vieme ako mu to robi najlepsie :)) a ked to na neho uz ide tak vtedy by som ho najradsej zjedla...vtedy je na neho najkrajsi pohlad :))

adika;-)

ahoj elen,podla toho co pises bol sex vo vasej rodine tabu co neni moc dobre a asi stale pre teba je tabu rozpravat sa otvorene s priatelom o tom co sa jemu a tebe paci.Urcite bude lepsie ked sa o vsetkom otvorene porozpravate,ked mu das milion otazok o vsetkom co nevies,ked mu povies vsetko co chces vyskusat,vsetky tvoje nejasnosti atd a potom uvidis jake to bude uplne ine.Inac tiez sa pridavam k tomu,ze muzsky orgazmus je nepredstieratelny a neprehliadnutelny:-)Niekedy sa az bojim ci na neho nejde nejaky zachvat:-)))xixi takze urcite si to vsimnut musi;-)

moniqa87

ale pises, ze rok uz sexujete, to totiz vobec nie je o tom ci si vystiedala chlapov 5, alebo mas len jedneho...
ja som tiez nikdy v posteli ineho okrem terajsieho nemala...
proste si ho viac vsimaj

elen.

dakujem. určite si myslíte, že som hlúpa pubertiačka, ale to nie som. mám 20 rokov. len som sa so sexom neponáhlala, Toto je môj prvý a vážny priateľ a lubim ho. Ale v oblasti sexu som neskúsená. Doma sme boli vychovávaný dosť prísne a téma sexu bola tabu. Ale pri priateľovi si to užívam, je to krásne, ale viem o jeho túžbach a nechcem, aby väčšinu "práce" robil on, tiež chcem, aby mu bolo fajn a užil si aj on. Tak len toľko. Ahojte

vear

Ale veď musíš cítiť a aj počuť, že to už na neho ide, ale neboj, chlapci sami upozornia, ak sa ešte nechcú stať tatami.