Ako schudnut 20kil za 4mes?

Matka777

Ahojte, mne sa podarilo schudnut cca 10kg a to najprv 7 kg za prve 2 mesiace a potom isli zvysne kila. Ako podporny prostriedok som pouzila liek na chudnutie (alli).
Samozrejme som upravila stravu a pridala pohyb.
Drzte sa :)

Tereza05

nyx,mne saosvedčilo, stridmo jesť t.j.vyhýbať sa sladkostiam aj tak ti nič nedávajú, ale kedže nám chutia, ja si dám každé ráno musli s nízkotučným mliekom a potom už nemám celý den chuť na sladké, vyhýbam sa pečivu a chlebu a hlavne jeden den v týždni mám pitný den / celý den pijem vodu z vodovodu odstátu s citronom a naobed si dám kokteil s mliekom a banánom. Za mesiac v pohode 5 kíl dolu. A ešte som zabudla, že treba aj cvičiť.

nyx279

Ahojte poradí mi niekto prosím??? :( som zúfalá... mám 19 rokov a vážim 72 kg pri výške 166 cm :(. Niekto si povie, čo tu fňukám je to "len" nadváha... Pred rokom sa mi podarilo pri diéte schudnúť na 66kg, ale samozrejme sa dostavil jojo efekt :/. Rada by som momentálne schudla aspoň 6 kg a do decembra (máme stužkovú) by som rada vážila 60 kg. Ďakujem za pomoc :).

Lula8426

Čawte poradíte mi niekto ako čo najrýchlejšie schudnúť? pri výške 170 cm mám 90 kíl a to je horzne vela...chodím na zumbu cvičím v posilke behám ale nič nepomáha...a ked stále nevidím výsledok je mi z toho na nič..a ked je mi na nič jem sladké=(( ako sa toho zbaviť?

sel

Ak máš 20kg nadváhu tak cvičenie je dosť obtiažne najprv niečo zhoď a potom postupne môžeš začať cvičiť.Skús 90dňovú dietu ja som schudla 16kg na začiatku 7kg za mesiac a ak si jedla veľa tak táto dieta ti určite zaberie.Nie je taká drastická.Ak na začitku budeš hladná ovocie ti pomôže.Skús sa na to pozrieť.

Gemeran

Schudol som od mája do teraz 19 kg len úpravou príjmu stravy / samozrejme aj množstva. Neexistuje spôsob na chudnutie , že sa budeš ďalej prejedať a nebudeš sa hýbať.Celý program je na Novej línii, -odkaz odstránený- , pokiaľ by si to nezvládla sama dá sa pomôcť hypnózou. Potlačí Ti to pocit hladu. Podívaj sa a sama uvidíš