angina bez antibiotik

Príspevok v téme: angina bez antibiotik
ema

ahojte, prosim, vie mi neikto poradit nejake osvedcene veci co zaberaju na anglinu okrem antibiotik? beriem ich bohuzial dost casto (zapaly mocovych ciest, helicobakter...) a mam z toho rozhadzany organizmus a olsabenu imunitu, preto by som rada vedela ci mate s skusenosti vyliecenim anginy aj bez antibiotik. dakujem

RNG

Ja osobne ani moja najblizsia rodina sme nezobrali ziadny farmaceuticky liek uz vyse 15 rokov. Ja aj moj syn sme velmi nachylny na rozne plucne a prieduskove infekcie. Ale vystacime s niekolko prostriedkami, ako GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, NAC a velke davky vitaminu C (na viralne nakazy.)
Samozrejme berieme pravidelne aj selen, zinok a obcas probiotika.
Kysle mlieko(kvasene) a jogurty si vyrabam doma sam, staci na to polozit flasku mlieka do teplej vody v hrnci a pridat do nej kvasok(jogurtove kvasinky=starter). Za 24 hodin je to skysnute.
Zriedkavo pouzijem aj ine, na virusy astragalus alebo chaparal(pri silnych viralnych utokoch), na zapal stredneho ucha Samento/vilcacora(cats claw=uncaria tometosa).
Parkrat som musel pouzit aj aktivne davky betaglukanov na posilnenie imunity, ked boli vsetci dookola chori a musel som sa zucastnit nejakej akcie, kde boli stovky ludi. Bral som par dni pred aj par dni po intenzivnu davku, 3x400 mg(pokial som bol dosledny a nezabudol na to. Inac som si to odpykal a musel som brat par dni vysoke davky vitaminu C a kombinaciu spomenutych abtimikrobialnych)
Nosim pri sebe vzdy spray flasticku koloidneho striebra a skor, nez si siahnem na nos alebo do oci, ostriekam si dlane a dobre pomadlim na sterilizaciu.

martin18

Radil by som vyskúšať koloidné striebro, je to osvedčený doplnok-liečivo, A netreba sa ho báť, koloidné striebro si berú už viac ako 20 rokov na lety i kozmonauti.
www.cxc.sk

mirka 23

No a ja antibiotiká vôbec neberiem, keď som chorá, tak ľahnem do postele a s týmto čo som napísala, plus vit. C, zinok, selén som fit za tri dni. Ak je to niečo vážnejšie, nejaký zápal, tak samozrejme treba lieky. Ale napchávam sa preventívne bylinkami a obchádza ma to.

mirka 23

Mumio, je to prírodné, dostať to v lekárni, 10 tabliet - 60sk. Sú to také čierne tabletky, chutia hnusne, ale zaberajú super na takéto veci.
Ďalej ešte beriem imunoglukán na posilnenie imunity a ešte výborný je fytotonic, ale to v lekárni nedostať, lebo tiež je to prírodné (bylinky)