ako prestat priberat a anasledne schudnut?!

Príspevok v téme: ako prestat priberat a anasledne schudnut?!
MiracleOfTrue

cawte vsetci dnes som zazila dalsi sok ked som sa postavila na vahu no hroooza
cca pred rokom ked som mala 15 som mala vysku 176cm,vahu 53kil, miery 91-63-90 slusne ze? ako vela ludi vravielo akurat suce na modeling lenze rodicia mi to nechceli dovolit..a mne aksoi zacalo chutit jest aveeelmi pribrala som na 69kil, narastla sice o 2cm, ale tak moje miery 109-89-113 hovorili za vela...tak som obmedzila maximalne ako sa dalo sladke vyprazane cestoviny ...
lenze presiel mesiac a dnes som sa postavila na vahu a tam "krasnych" 78kil vyskocilo:(
pricom, netusim z coho osm tak pribrala:(
ako mam zastavit to priberanie?!
prijmem kazdu radu dakujem
PS: som aktivna sportovkyna pasivitou to nebude

lulu7

Ahoj MiracleOfTrue,
poznám Tvoj problém veľmi dobre. Ja som kedysi tiež aktívne( každý deň a niekedy aj 2-krát denne) hrávala volejbal. Prečo sa čudujete, že aktívna športovkyňa so 78 kilami? Ja som mala 84 kg a šlo to!
A navštívila som aj endokrinológiu ako Ti tu odporúča kikulka, avšak nič mi nezistili a nevedeli prečo som dokázala za 2 týždne pribrať 14 kg a pritom som dokopy nič nejedla. Dali mi tabletky a povedali mi, že od nich ešte priberiem....takže asi tak
Ak čakáš odo mňa radu, tak Ti napíšem asi len to čo už dávno vieš a je to už na tejto stránke "otrepané". Jesť zdravo a pravidelne! Aj keď Ti to neradím z vlastnej skúsenosti, ale je to pravda. Ja mám dnes 185 cm a 65 kg a aj keď by som chcela ešte trochu schudnúť bohužiaľ mi to už nejde. Čo už! Tak Ti držím palce.

tak to je

skus popisat viac tvoj jedalnicek - aky bol vtedy ako si mala len tych 53 kg a aky bol nasledne na to, ked si pribrala a zacala si sa zdravsie stravovat. neviem, ale mozno si sa nezacala az tak zdravo stravovat, mozno len podla tvojej mienky to bolo ok, preto skus nieco viac o tom napisat.
a dalsia vec je, ze neriad sa vahou, ale cm. stane sa, ze priberies, ale v cm mas menej. napriklad sportovanim si spevnis svaly - na vahe bude viac kg, ale vyformovanim sa cm znizia. takze este raz si zmeraj miery a tak zistis, ci si naozaj pribrala.

MiracleOfTrue

aktivna sportovkyna ako tak myslene..
3krat do tyzdna hravam volleybal..
raz do tyzdna chodim behat 2km
ale to asi nestaci