Zlá chuť a zápach spermy (teda podla zien)

Príspevok v téme: Zlá chuť a zápach spermy (teda podla zien)
lukas666

Vela krat sa stava ze zeny nechcu robit oralny sex az do konca koli netradicnej chuti semena. Su uz nejake tabletky aby to vonalo/chutilo ako jablcny dzus. Asi tyzden som cital miliony clankov ako zmenit chut, dospel som k tomu ze ananas je jednoznacne najlepsi a po nom skorica. Dnes rano som nabehol do obchodu, nakupil skoricovi caj, cukor a celu tycinku skorice, ananasovi dzus a nejake ananaseove konzervy. Dnes a zajtra sa budem stravovat zdravo, cize len ovocie, skorica ,ananas. V piatok okolo 22 00 by som mal vediet vysledok :) , takze po burlivej noci z priatelkov by som vam napisal ci to naozaj funguje alebo su to len dohady. Ja si myslim ze pani by fakt mohli spravit z tej bielej veci nieco zaujimavejsie vonavejsie aby sa zeny netvarili ze fuj ma to hnusnu chut atd...Docital som sa ze pornoherci drzia 12 dnovu dietu pred nakrucanim aby milim damam tak povediac chutilo. Tak drzte palce ja to za vas vyskusam :)

AmiO

Milá Lolka, áno to máš pravdu. "Poviem" Ti pravdu, tiež mi to zo začiatku nechutilo, myslela som že sa pozvraciam, ale jednoducho som zatvorila oči a bolo a už ani nerozmýšľam nad tým akú to má chuť, snažím sa to čo najrýchlejšie a bez odporu prehltnúť. Ide len o to, že nechápem prečo sa všetky sťažujú, že to zapácha, čo si to nechávajú servírovať na tanier?. Majú snáď v ústach nejaký detektor zápachu? Moj priateľ bol prekvapený, keď som ho nechal dokončiť akciu do mojich úst a "poviem" Ti nebolo to nijako nepríjemné a samozrejme, že som mu to "vyhodnotila" aj mojími potrebami. Treba si uvedomiť, že to čo chceš aby Tvoj pertner urobil pre Teba, bude chcieť aj on a dokonca sa Ti to tiež nemusí páčiť. Viem o čom hovorím. A vlastne ako dopadol lukas666, mám pocit, že mu to moc nevyšlo, alebo keď sa opýtal priateľky ako jej to chutilo, tak ho asi zabila.
Súhlasím s vear, keď niekoho miluješ tak urobíš čokoľvek a nebudeš sa sťažovať. Keď sa to niektorej hnusí, tak nech sa radšej vyhovorí na to, že sa z toho priberá a možno to zaberie, veď ktorý chlap by chcel mať "doma" tučnú ženu.

vycispan

ja neviem sice co je dobre pit a jest aby to malo dobru chut, ale viem co urcite nejedzte. ja som si raz pochutnal na zavynacovi, zapil som ho piveckom a ked prisla hodina H a minuta M, nevedol som ci to babenka rozchodi :(( ten vyraz jej tvare hovoril za vsetko. musim ju vsak pochvalit, drzala sa statocne.

AmiO

Baby, čo z toho robíte takú vedu. Ja s tým nemám problém, jednoduch to netreba ovoniavať a vychutnávať, veď to nie je žiadny zákusok. Jednoducho to prehltnite a je, popr. majte po ruke pohár vody, alebo malinovky a zapite to, váš partner bude spokojný a nemusíte ho zbytočne trápiť nejakou očistou. Ako by ste sa vy cítili keby váš pertner tiež robil taký cirkus, že mu to nechutí a nevonia a museli by ste sa trápiť s nejakými očistami. Na toto si treba zvyknúť a nerobiť zbytočné drahoty, veď oral je super a ešte keď je dotiahnutý až do konca, nepoznám nič lepšie ako dráždenie jazykom. Samozrejme musí sa to vedieť.

vear

No podľa mňa, ak toho človeka miluje, tak urobí všetko preto, aby bol spokojný, aj napriek tomu, že jej to nechutí. Veď predsa na to sa neumiera, a tú chvíľku vydržím, aj keď je to naozaj hnusné.

limetka335

no lukas666 mohol by si nam napisat či to pomáha:) ja som celkom zvedavá.
a ešte odkaz pre "annetkaa" ja s tebou nesúhlasím... ty ked máš sex tiež sa chceš spraviť. a to je podľa mňa normálne... takže logicky sa chce spraviť aj on... baby ja neviem čo z toho robíte takú vedu.. tebe by sa tiež nepáčilo keby ti chalan povie že ťa nevylýže lebo mu nechutíš...

annetkaa

Boze ludia, mala som taku prihodu, chlapec chcel, aby som mu vykurila, ale mne sa to vonkoncom nepacilo, preco nam ho vsuvate tam, kde nepatri, ved to je hnus. Chlapi chcu len aby sa vzdy spravili, hoci aj nam do ust, ved to je nechutne, kto so mnou suhlasi?