Pradenie, pradie iba macka alebo aj ine zvierata?

Príspevok v téme: Pradenie, pradie iba macka alebo aj ine zvierata?
Filaga

Ahojte, moja priatelka si chce zaobstarat maleho leva a ja sa bojim o jej zdravie. Predsa taky lev, ked vyrastie ju kludne moze aj zjest alebo aspon si pochutnat na nohe. Neviete ci takyto lev aj pradie ? Predsa to mozu byt pekne vibracie na brucho, ked Vam tak lezi na bruchu. Nedostanem z jeho pritomnosti zlcove kamene ?

chattlessik

Lev pradie, pradú všetky mačkovité šelmy, čiže aj puma aj tiger,... všetko.Al iba mačka vie priašť tak že nezmeni rytmus alebo hlasitost pradenia, macka pradie aj pri nadychu aj pri vydychu, mackovite selmy pradu iba pri vydychu. to je vsetko co som zatial zistila ak sa ma budete chciet daco opytat piste na icq 483-512-833
alebo na e-mail mriecanova@centrum.sk, a je to mozne aj na skype chattlessik

Filaga

dobre ranko prajem, inac este mam na vas jednu otazku.sice nesuvisi s temou, ale nechce sa mi zakladat novu. tyka sa cinskej kuchyne. chcem dnes prekvapit snubenicu cinskou ostrokyslou polievkou a trochu mam problem s tymi hribami. nakupil som shitaky, ale to asi oni nie su. myslel som si ze shitaky su judasove ucho,ale teraz vypadam, ze vypaduju uplne inac. takze su, alebo nie su?

wwwwww

Nuz, Filaga, ked mas prachy na 30 kg masa, ci kolko taky obrovsky lev zje a obrovitansku zahradu, smelo do toho:)Netuzi tvoja priatelka po dietatku? Aby ho nezacala balit do plienok. Radsej jej urob ozajstne.