BOZE, CHLAPI ! BABY, VYJADRITE NAZOR !!!

Príspevok v téme: BOZE, CHLAPI ! BABY, VYJADRITE NAZOR !!!
vanessa5

ked to tu tak citam, normalne sa niekedy nad tym pozastavujem, co su ty chlapi zac a na co su nam vlastne (okrem rozmnozovania)..jeden ma prooblem, ze nema chut na sex, druhy sa nedokaze ukludnit, bo cely den mysli na sex, dalsi sa stazuje, ze preco mu priatelka neurobi oral.. a tak dalej.. chlapi si myslia, ze svet sa toci stale len okolo nich..my zeny,musime stihat tolko veci, tolki na nas tlacia, musime im nachystat ranajky, pretoze im sa rano nechce stavat, a pravda, my sme take,ze mi si staneme skor o pol hodinu aby sme tie ranajky nachystali a chlapi pridu uz na hotove, spokojni odchadzaju do roboty, ked sa nam postasti, dostaneme aspon bozk na rozlucku..my unahanane, musime este po nich upratat, lebo nepoznam chlapa, ktori si po sebe uprace (okrem mojho tata), nenajedene bezime do roboty alebo nieco vybavit, sme v neustalom kolobehu, nestihame sa najest, potom sa len pribera, pretoze vecer ideme vyvrakovat chladnicku a zase chlapi..opustaju nas preto alebo si najdu mladsiu, krajsiu, stihlejsiu, len koli tomu, ze sme urobili pre nich nieco dobre a mi sme takto na to doplatili..pokracujem dalej, ked som sa dostala uz ku obedu, znova sa to opakuje ako pri ranajkach, letime domov, aby sme nasmu milacikovi stihli pripravit teply obed, ked pride hladny a ˝unaveny˝ z roboty, zase sa musime pustit do upratovania, pretoze ooni si musia urobit pobednajsiu siestu..vecera, to iste..najlepsie je, ked sa im nieco nedari, nech boh chran, ked nieco potrebujeme urobit, este dostaneme vynadane, ze co ich nahaname,otravujeme alebo vyrusujeme...super, krasny den za nami.. vecer si lahame vycerpane do postele a to aby sa nam doprialo za cely den trochu nehy-proste nehrozi... preco chalapov napriklad nenapadne aby nas za toto nase usilie niecim podakovali, napriklad doniesli nam kvet, nemusi byt ani kupovany, alebo nieco sladke..to radsej nie..ved priberieme z toho zivotneho stylu, ale napr. mna samotnu by potesilo ovocie, alebo pripravi veceru, popripade, urobime si romanticky vecer, pojdeme spolu sa niekam najest alebo nieco ine vymysli..ved aj oni maju vlastny mozok, preco ich nic taketo nenapadne ? hned by sme mali lepsiu naladu a urcite by sa nam lepsie zaspalo..o tak nieje???tak preco t

vanessa5

ehmmm...ako sa tak divam, malo ludi tu pochopilo o com som pisala, ale nevadi,kazdy rozmyslame inak..a ked uz tak pre ANDREJA A NAVOD...ako preco teda odpisujete, ked je podla vas toto kravina....hmmm? ja som vam nekazala odpovedat...a admin si uplne ubohy, ked takto odsudzujes... ako naco si teda zakladal toto forum, ked tu kazdemu len nadavas a neviem co este vsetko..toto forum nieje len o rieseni problemov, ale aj uceni sa komunikovat a nie kazdemu HNED NADAVAT CIM PRISPEL DO FORA !!!!...ale pohoda..beriem ta takeho aky si..ja som vobec nepisala podla seba, akeho mam chlapa ja doma...ale to co tu pisu v diskusiach MILY PAN ADMINISTRATOR...keby si radsej citas, co ti tu ludia pisu a nie len kritizovat baby ale pozriet sa sem tam kriticky aj na chalanov...

navod

kaskaderka - tvoj prispevok nema ani hlavu ani pätu... a ku vsetkym podobnym tebe a vanesse len jeden odkaz - ked vas mile zienky my chlapi tak strasne odpudzujeme a hnevame - tak si nas jednoducho nevsimajte, nezite s nami, nevydavajte sa - vy, ktore v kuse nadavate... Nikto vas predsa nenutil brat si niekoho, stahovat si ho domov, s niekym chodit a pod. tak prestante ziapat a liecte si svoje komplexy niekde popijanim kavicky s najlepsou kamaratkou a ohovaranim. Takym, ako ste vy ide toto evidentne najlepsie !!!

kaskaderka

suhlasim s vanesou v niecom a v niecom s ostatnymi, aj ja mam obcas chvilky kedy by som vsetkych chlapov do jedneho aj tych najlepsich lebo mozno aj tí su EGA poslala do horuceho pekla aj spolu s administratorom ktory je tiez chlap:Dale ako neber v zlom, no a aj na vanesu prisla jedna z tych chvilociek. To jej teraz budem nadavat ze je na hlavu? A mozno ze ma zmysel ked sa tu chodi stazovat, mozno sa podaktorý ktory sa tak spravaju - ak by som to mala definovat - vyvaluju doma - GULE - a ani prstom nepohnu, samozrejme pracuju, a my zeny sa tiez ideme umorit v domcich pracach a nejdeme sa stazovat, tak kde tento svet speje?VED kazdy chcel demokraciu, tak ja od dnes zlozim doma vsetko na chlapa a uvidime ci o tyzden bude vyzerat nas byt ako nas byt. Chlapi su prasata- ozvem sa vam o tyzden.

aaaaa

vanessa5, nehnevaj sa, ale to, čo si písala sú pekné kraviny. Ako môžeš posudzovať podľa seba alebo svojich priateliek všetkých chlapov? A okrem toho, keď už máte takých chlapov, o akých si písala, tak si to vybavte s nimi a nesťažujte sa tu vo fóre... tu to totiž nemá zmysel!