Vysetrenie z kvapky krvi

Farfala

Je mi zle a uz som si aj poplakala. Naletela som aj ja,dnes som bola zo synom na tej bulharskej na vysetreni. Clanok ktory som si teraz precitala ma uplne odrovnal. Klientka ktora ho pisala opisala skoro presne to co som tam zazila a pocula ja dnes. Som najedovana,nestastna a bez penazi.

oox054xoo

ja som na tom bola v BA (tá čo mi robila diagnózu nemala zdravotnícke vzdelanie). Absolútne ničomu som tej slečne neverila. Skôr vyťahovala, čo mám za problémy a potom na základe toho tam videla možné príčiny. Zistila mi úplne všetko, čo v naturopatickej poradni bežne odhaľujú: ťažké kovy (hoci som jej povedala, že amalgámové plomby už dávno nemám a absolvovala som cheláciu pomocou DMSA, opisovala mi, ako sa žutím do krvi uvoľnuje ortuť (ved viem, preto som si zohnala DMSA!), plesne, cholesterol (1 nález, s každým takým jedným nálezom hocičoho ma tam zastrašovala a v správe, ktorú mi poslala na mejl uviedla, že sú to výsledky v hranici normy), kyselinu močovú, zápaly, premnožené biele krvinky (skôr by som povedala, že sa to označuje "málo červených krviniek"), fungálne parazity mi našla (fakt neviem, či to neboli fotky už predpripravené v kompe, myslím, že to nájdu tiež každému), taktiež lagúny chemikálií (ja ako sprostá do toho nemôžem vidieť, či je to vzduchová bublina, orosené sklíčko pred vyšetrením, alebo fakt chemikália), ďalej mi našla aj vajíčka parazitov v krvi(náznak na parazity v tele), začínajúcu mykózu na pečeni (je to vôbec možné, čosi také vidieť v krvi?, mohol to byť aj tuk na pečeni,kamene, hocičo, alebo nie na pečeni). Defekty na žľazách s vnút. sekréciou sa vraj z krvi zistiť nedajú, len z tých väčších orgánov (???)
Zaujímavý je tento článok:
www.medicnatur.cz
Na ďalšom prístroji mi potom našla všetky možné parazity (mrle - prejavujú sa svrbením v oblasti konečníka - fakt nie môj prípad, pásomnicu (ale zacystenú!), keby náhodou nie som vychudnutý kostnatý typ, ktorého vyžiera pásomnica, škrkavky, pľúcne chlamýdie, Ecoli.... všetko možné, čo mi veľa nehovorí. To svedčilo len o nedôveryhodnosti vyšetrení.
Zásadné však bolo, že som si naivne myslela, že idem vyhodiť peniaze len za vyšetrenie a potom sa popasujem s možnosťami, ako sa s tým vysporiadať, no som musela odolávať finálnemu nátlaku predaja prírodných preparátov. Stačilo info o cene aloe vera (čoby najlepšia vec na detoxikáciu), dávka na 10 dní za 29,-, moja terapia by podľa výsledkov trvala aspoň rok,... na cenu chlorely, kolostrumu,.... a ďalších "liekov" som sa ani nepýtala. Tieto preparáty boli tie najlepšie a najúčinnejšie na trhu, tie ostatné, čo kúpite kade-tade, sú riedené, nekvalitné... preto sú vraj také lacné. Vyšetrenie ma stálo 50 euri.
Priateľ mi povedal, že mikrosvet baktérií a vírov a prvokov je taký zložitý a obšírny, že jeden kurz na ich identifikáciu z krvi nestačí. Mikrobiológia sa dlho študuje, aby sa lekári oboznámili s čo najväčším počtom mikroorganizmov.
Jedna vec je, že niekomu ide len o zisk, aby na druhom zarobil. Ďalší si zas namýšľa, že niečomu zložito odbornému rozumie, hrá sa na lekára a udáva závery o chorobách a terapiách. Proste šarlatáni, fušeri. Tie prírodné veci sú maximálne neškodné, ak vôbec účinné, ale zaručene drahé jak sviňa. Zaplatenie za vyšetrenie mi pripadalo ako zaplatenie zato, že mi smú ponúknuť drahé produkty, ktoré som si mala dlhodobo kupovať. Zároveň využívať na hubenie parazitov, k organizmu šetrný, plazmový generátor.Schválne, hádajte, či je plazmovanie lacné. Sľúbila som, že napíšem recenziu, je čisto subjektívna, avšak nevylučuje to, že niekde pracujú lepší odborníci na darkfield vyšetrenie. S tým skúsenosť nemám.
Výzva: ak zvažujete, či sa budete podobným chlebíkom živiť (hrať sa na lekárov týmto štýlom), choďte radšej robiť upratovačky, opatrovateľky, umývačov riadu, zberačov..., budete oveľa užitočnejší a vaše prachy čestnejšie.

zvedavamt33

vyšetrenie živej kvapky krvi v Žilinskom kraji po tel dohode domov, prip do firiem.
viac info na www.tvojamaserka.webnode.sk
chceš vidieť čo máš vo svojej krvi?
znížená cena, jedno vyšetrenie len 15 eur !
info: 0918919237

ooo

Len pre informáciu, keby ste chceli ísť niekto do Piešťan, tak tam ju robia až v novembri...práve som tam volala

[zruseny12]

mijak,sak aj MUdr.Vojtech Palhazy robi v BA...kontakt 0903 713 642,palhazy@nextra.sk
...tak teraz mas na vyber...toho viac....teraz som to tu nasla...