Hučanie v hlave

Príspevok v téme: Hučanie v hlave
csindy

Keď si večer ľahnem /príp. aj ráno, keď sa zobudím/, niekedy sa mi stáva, že mi hučí v hlave, a to takým spôsobom, ako keby som v diaľke počula letieť lietadlo. Neprejde to, kým nezaspím. Stretol sa niekto z vás s tým? Čím to môže byť a ako sa toho zbaviť? Napíšte, prosím, kto o tom niečo viete. Ďakujem.

brigita232

To si este pockaje, az v jeseni zacnu na nas vychodoeuropanoch testovat 5g siet, toto je este nic, to ma byt 100x silnejsie ako 4g siet, co mame. Len aby ste vedeli , z coho to mame. V bruseli to neplanuju spojazdnit, lebo je tam kopa eu uradnikov a ma to katasrtofalny dopad na ludske zdravie.

M C

Ja okrem toho ze mi v lavom uchu huci (podobny zvuk ako keby sedim v dopravnom lietadle) tak pocujem aj sumivy tep srdca. Je to dost neprijemne, no bohuzial neviem co s tym. Co je zaujmave, tak ked zaklonim, respektive zaklánam hlavu do zadu, tak na tu sekundu ten zvuk prestane. Zacala som sa zdravo stravovat, aktivne sportovat, pomaly prestavam fajcit. Paradox je ze moj otec je ORL doktor. Opakovanie mi robil audio, pocujem jak muzikantka, vyplach usi, vsetko v poriadku. Coskoro ma caka SONO, odbery krvi aj magneticka. Uvidime. Nemala som ziaden uraz hlavy ani chrbtice ani nic podobne. Proste jedneho ticheho dna som si to vsimla a odvtedy to je. V poslednej dobe (tyzden/dva) dokonca zazivam aj to, ze mi zrazu zacne pískat v hlave, to ale po par minutach prejde.

Zuzka122

Ahojte :) Mám 21. Mne „hučí“ v ušiach už 7 rokov. Začalo to postupne najprv som to moc neregistrovala. Avšak neskôr sa objavila už aj citlivosť na hluk a hlasnú hudbu. Pritom počujem až moc dobre :-D Najprv som tiež bola zmätená čo to je. Prečo práve ja, atď. Avšak som veriaca a čo iné som mohla spraviť ako odovzdať si to Bohu. Modlila som sa za uplne uzdravenie. Avšak neskôr som to prijala, že je to tak. A poviem vám pravdu, už som si na to aj zvykla :) možno keby to prestalo a počula by som úplne ticho tak by mi to šumenie chýbalo :-D odvtedy ako som to prestala riešiť a upriamovať sa nato, sa mi to výrazne zlepšilo. Dokonca študujem medicínu a nerobí mi to problém. Mozog si na to šumenie zvykne a nebude to už registrovať popri bežných činnostiach. Samozrejme keď sa na to upriamím tak mi v ušiach šumí...A čo :-D Som rada, že to nie je niečo horšie :) A čo sa týka citlivosti na hluk a ostré tóny tak to vyriešim tak, že si jednoducho zapchám uši alebo si dám do ucha kúsok vreckovky na stlmenie :D Avšak čím ďalej vreckovku už skoro vôbec nevyužívam :D Držte sa

Opat

Hučanie v ušiach, zavrat, arytmia, vysoký tlak vzniká v poslednych rokoch hlavne z elektromagnetického žiarenia. Všimnite si či nejaký operátor neumiestnil nad vašu hlavu v poslednom čase "antény" tzv. BTS stanice. Môže to byť samozrejme aj od časteho telefonovania, spania s mobilom v spálni či dlhou prácou na notebooku pripojenom na wifi.

Manafest

Zdravim ja mam tiez hucanie v hlave ked noci zasoavam kazdu noc pocujem jak keby pristavalo lietadlo v dialje a tak docital som sa ze to moze byt epilepsia spankovych lalokov ale to asi nebude ono inak som mal operaciu mozhu pred 5 rokmi a mal som zhubny nador ale teraz mi tam tirz nieco rastie v mozgu nastastie sa rast zastavil :)

nia54

čo čítam a počujem poslednú dobu od ľudí čo poznám tak im hučí v hlave, bolí ich alebo im hučí v ušiach alebo majú zalahnuté a najlepšie je to dokopy :D ja mám tiež také stavy kiežby mi len v tej hlave hučalo a nebolela ma.

tinnitussk

na tinnitus 100% liecba neexistuje. treba ale zistit ci vam nevznika iba zlym zivotnym stylom (nedostatocna usna hygiena, vystavovanie sa hlucnemu prostrediu).. skuste pozriet hucanievusiach.sk

dufam

Dočitala som sa že tinitus sposobuju aj infekcie vnutorneho ucha,ale nikde nepišu ako sa to uspešne lieči,nevie niekto vysvetliť?ďakujem

dufam

U mňa hučanie v ušiach začalo po nachladeni,rok mam hučanie ako keby v hlave,zosilnie pri zapale priedušiek.Mam pľucne chlamydie a teraz branu krv na boreliozu beriem antibiotika a hučanie prestalo.Netešim sa lebo už sa to raz zopakovalo len tajne dufam že sa toho zbavim.Ten televizor pri zaspavani mi pomaha.