rozbiť manžestvo?

Príspevok v téme: rozbiť manžestvo?
anka

chcela by som vedieť Váš názor na moju situáciu, začala som si so starším ženatým mužom, je ochotný odísť od rodiny a žiť so mnou ale som si neni istá či to bude fungovať a či unesiem bremeno zodpovednosti za jeho rozvod. je mi s ním dobre ale na otázku či ho milujem neviem odpovedať jendoznačne.prosím poraďte.

mataBB

chlap, ktory sa pre vas rozvedie -tym padom mi z toho vyplyva ze svoju manzelku podvadza-ten zacne podvadzat aj vas a mozno to aj vo vasom pripade skonci rozvodom kvoli nejakej inej..takze zeny, dajte si konecne dolu ruzove okuliare!

Jozef000000

Zdravím, a prajem+

www.uloz.to

tu sú prednášky a v jednej z nich hovorí presne o tomto prípade. Naozaj Pravdivé prednášky.
držím palce

sebastian3

ci sa uz otec rozhodne pre nas, alebo nie, ostane mojim otcom a tak sa k nemu budem vzdy aj spravat. snazim sa ho pochopit. my by sme ho radi prijali, neodsudili sme ho predtym a neurobime to ani ked sa rozhodne inak, ako by sme chceli.
verim ze aj teba to trapi, lahke to nie je pre nikoho. rozseknut to vsak mozete len vy dvaja.
Kolko rocne ma deti?? potrebuju este otca ci su uz sebestacne?

anka

sebastian3,
keby ma nezaujímalo čo prežíva jeho rodina tak by som tu nepísala svoj príspevok a nepremýšľala by som nad tým či mám ustúpiť z cesty.priateľ tvrdí že ho rodina už nechce ani vidieť,so mnou vidí nový začiatok.chápem...no ja by som to rada vrátila do starých koľají.myslíš si že ak by sa otec rozhodol pre Vás uvítali by ste to,alebo ste na ňho nadobro zanevreli? za neverou nie je vždy len promiskuita ale možno mu niečo chýbalo. možno si ma odsúdil už v úvode.každý ale spraví chybu a začiatky su vždy nevinné.a nie je to len moja vina....

sebastian3

cav anka,
tak ja ti pre zmenu poviem moju situaciu. moj otec si nasiel milenku a predpokladam, ze vekovy rozdiel je rovnaky ako v tvojom pripade. nehovorim, ze nasi mali idealny vztah, ale na rovinu poviem ze ako rodina sme spolu boli stastni. odkedy u nas prepuklo otcove zaletnictvo, vela veci sa skomplikovalo. ja ako najstarsi syn som sa snazil ako sa len dalo veci aspon trosku upokojit (no rychlo som pochopil, ze toho vela urobit nedokazem). zelal by som ti zazit situaciu ked ti mama vola do prace a place do telefonu. potom sa po tyzdni vratis domov, najdes vo vlastnom dome nervozitu, neistotu a utrapy, ktore u nas miesto nikdy nemali. Prial by som ti, keby si sa s hocikym u nas mohla aspon na tyzden vymenit a zazit to co my. Je mi jasne, ze keby si to nebola ty, bola by to urcite nejaka ina zena. no zial SI TO TY! pokial by bol otec aspon taky charakter, ze by povedal: nasiel som si inu, mam ju rad, skusme sa dohodnut ako dalej co a ako... viem, ze takto to vo svete nechodi, ale tak co uz...
Nerad by som tu otca vykreslil v zlom svetle, tolko co on pre nas urobil, urobi z otcov malo kto. nikdy mu to nezabudnem. zial o to viac ma boli, ked vas takyto clovek sklame. nie ani v tom, ze ma inu zenu, ale v tom, ze trapi celu rodinu a nechce sa rozhodnut, ktorym smerom sa vlastne vyda. Ja vidim len jedinu moznost, rozhodnut to za neho a nechat ho s milenkou, aby zistil, ci je to naozaj to prave stastie co este v poslednej zivotnej etape hladal.

anka je to len na tebe.(ak by si chcela, napisem ti viac podrobnosti ako velmi to ovplyvnuje rodinu, ktorej otec takto ublizuje, nebudem to tu vsak rozpisovat, urcite to kopec ludi absolutne nezaujima)

anka

ďakujem krásne za Vaše rady.pred pár týždňami to vykecal žene a na mňa teraz tlačí aby sme začali ako pár, a hovorí že budeme rodinka.je medzi nami 20 rokov rozdiel.cítim sa divne keď s ním idem po ulici. ja som nechcela aby to žene povedal, že vraj sa to nedalo utajiť.on o konci nechce ani počuť,už som to viac krát chcela ukončiť ale vždy ma presvedčil a dali sme sa dokopy. je si istý že s ním budem šťastná hovorí mi to každý deň. keď som mu povedala že ho asi nemilujem že vraj si to iba nechcem priznať.čo som už ozaj debil? som už s nervami na konci. sme spolu pár mesiacov,je to fajn chlap ale...mám hrozné výčitky svedomia, že som to nezastavila včas... ja krava...dám vedieť ako to dopadlo...