Láska či priatelstvo?

Príspevok v téme: Láska či priatelstvo?
včielka maja

Mám kamaráta s ktorým sa už rok stretávam aj sexuálne , on vie ,že ho lubim, lebo som mu to dávnejšie povedala a napokon to zistil aj sám lebo nie je slepý. Ale povedal mi, že potrebuje čas , lebo rok predomnou ako ma stretol ukončil jeden vzťah a ešte sa z toho nespamätal .Keby som si ho nepoznala a viem ,že nie je taký čo strieda baby tak by som vedela ,že mu ide len o sex ale v tomto jeho pripade som mimo. Aký je váš názor alebo vaše skusenosti s takýmto "vzťahom".

včielak maja

no ono sa to ešte neskončilo stretavame sa nadalej , len ja tomu už nedavam velku šancu ,že by sa mohol do mna zalubiť

zvonkovnicka

Nie, nie je este rozvedeny, ale uz iba jedno jednanie a hadam to dopadne dobre...cele je to trosku komplikovane, nechcem to tu moc rozmazavat, a ani sa nehanbim na za to, ze je zenaty, lebo on podla mna ani nie, on s nou ani nezije a ani deti nemaju...je to tazke, niekedy si hovorim, ze uz nevladzem, odidem, bez nejakej stopy, ale potom si poviem, nie, ten clovek pre teba vela znamena a aj ked ti to este nepovedal, ze ta lubi, tak to jednoducho vies...mozno mi to nepovie prave kvoli tomu, ze je zenaty, mozno sa vsetko zmeni, ked uz zenaty nebude...mozno...snazim sa byt realistka, stat sa nam moze naozaj vsetko...mozno tak ako teraz tvrdim, ze mam najlepsieho chlapa na svete, tak mozno ma sklame, ale tomu skor neverim ako verim :o))

zvonkovnicka

Ja mam podobny pribeh len mozno s inym koncom. Je to uz vyse roka mozno dva, co som spoznala cloveka, len tak ako kamarata, ale zalubila som sa do neho. Je to uzasny clovek, stara sa o mna, ked sa trapim, tak sa trapi so mnou, nechce ma vidiet smutnu, niekedy mam pocit, ze spravi pre mna naozaj vsetko...a ja som sa zalubila a potom som dostala facku, ked mi sam povedal, ze je zenaty. Ale rozvadza sa...ja nejak vnutorne citim, ze ma ma rad, neodvazim sa povedat, ze ma lubi, ale kazdy kto nas pozna, tak mi to povie, ze on ta lubi, ze to, co pre teba robi, neurobi len tak kamarat, ktory ta ma len rad. Ja neviem, ci on vie, co ja k nemu citim, lebo sa nerozpravame o nasich citoch a mne sa vtedy, tym jeho priznanim zrutil svet. Presiel od vtedy skoro rok, co mi to povedal, ale pre mna je to uder pod pas, mam pocit, ze ja sa nemozem rovnat s niekym, koho si vzal za zenu, s niekym s kym chcel prezit cely zivot. Stale sa bojim, ze mi povie, ze sa vracia k svojej zene..a preto sa s nim o mojich citoch ani nerozpravam. Niekedy si fakt myslim, ze on ani len netusi, co pre mna znamena, ale nedokazem mu to povedat. Aj ked viem, ze je to uzasny clovek, sama sebe sa cudujem, preco ja mam stastie na takeho muza v mojom zivote. Je to tazke, mam pocit, ze zijem v citovom vakuu, sice mam po boku muza, do ktoreho som sialene zalubena, ale on to nevie a ja som z jeho ust za dva roky stale nepocula vetu: "mam ta rad, alebo lubim ta".