Menstruacia

Príspevok v téme: Menstruacia
tina

Mam zvlastne problemy s menstruaciou,nikdy som ju nemala pravidelnu,ale to ma az tak netrapilo ako to,ze v poslednej dobe krvacam aj v obdobi medzi menstruaciami,nie je to bolestive ale neprijemne no niekedy mavam take bolesti v podbrusku a v boku.Uz som mala aj take krce,ze sa to nedalo vydrzat.Na gynekologickej prehliadke bolo vsetko v poriadku az na nejaky mensi zapal,ktory som uz preliecila a lekarka povedala,ze je normalne krvacanie medzi a aj ten zapal mavaju zeny bezne,no ja som o tom nikdy nepocula a obavala som sa toho najhorsieho,je to normalne?da sa to nejako ovplyvnit?ale nechcem brat hormony,nie su na to nejake ine prirodne prostriedky ako bylinky vo forme caju?Moze to tiez ovplyvnit plodnost,mam 30r.a doteraz som take problemy nemavala,zatial nemam deti ale v buducnosti by som nejake chcela mat.

tina

Dakujem za rady.Ved prave to,ze vysledky boli v poriadku,ani na ultrazvuku ani z krvi nic nezistili,tak si to neviem vysvetlit,lebo ma obcas picha v lavom boku a to krvacanie medzi vlastne ani nie je krvacanie ale take spinenie.Asi som sa zle vyjadrila k tomu zapalu ale bola to infekcia sposobena nejakymi bakteriami.A naposledy sa mi stala taka vec,ze si to uz fakt neviem vysvetlit.Bola som bicyklovat a ked som sa vratila domov isla na toaletu tak vyslo zo mna trocha krvi a pritom som nemala menzes,nebolelo to ale je to zvlastne,ze by som prilisnou namahou vyvolala nieco..?lebo inac som dost sportovo zalozena,no take cosi sa mi zatial neprihodilo..stalo sa vam niekomu to co aj mne?Alebo som jedinecny pripad?

fidina

ahoj.,...krvácanie medzi periodami určite nieje normálne..hlavne, keď neberieš antikoncepciu...zaujímal by ma ten zápal...či bol skutočne poriadne preliečený.....skús ženský čajík..a urologický...inak tie bolesti:-jedná sa buď o zápal, alebo o nejakú cystu...určite by to chcelo poriadne vyšetriť...urobiť kultiváciu..a citologiu....paaaa

nghjmgvjm

tina, krvácanie a bolesti či krce cez mezdimenstruacné odbobie, resp. ked nemás krvácať, je neprirodzené a nieco za tým ozaj bude. pokial ide o ten zápal vravis ze si ho uz preliecila, nebola by som si taká istá. skús ísť ešte raz na prehliadku.
vravíš ze ta bolieva v podbrusku a vboku, pripadá mi to na nejaký zápal vajecníkou, ale chod na tu prehliadku. a k tej antokoncepcii a hormonom. nie vsetko prírodné ti dokáze pomoct. ja by som predsa len volila tu cestu antokoncepcie. porad sa zo svojim gynekologom.
avsak jeden prírodný recept mám: ak budes jedávať citron, zmierni to menstruacné krce aj krvácanie.