Chcem vlnite vlasy!

sofia123123

Ahojte, ja mam vlasy po ramena hnede , plave , slabe , riedke a chcela by som na ne kucery ( ako ovecka ) :) len ze mamka mi nedovoli trvalu. Neda sa to urobit zeby mi vydrzali aj 2 - 3 mesiace ? ??? Mam 13 rokov a dakujem za vsetky rady co pridu

alternan1986

Aj ja chcem vlnite vlasy! :) Mam ich uplne rovne... trvalu som mala raz, pred par rokmi, cize odtvedy sa uz vlasy spamatali a vyrastli. Lenze trvala vyzerala tak, ze som mala vlasy ako ovecka :) Neviete, ci sa da urobit trvala na velke natacky, aby ostali vlasy len s objemom, pripadne vacsimi vlnami...?

XTULA

AHOJTE. MAM DLHSIE VLASY BLOND A ROZMYSLALA SOM O MELIRI ALEBO O NEAKEJ TRVALEJ CO BY SOM MALA VLNITE VLASY. VIEM ZE TRVALA NICI VLASY, ALE JA CHCEM LEN VLNITE VLASY A NIE UPLNE KUCERAVE. DAKUJEM ZA ODPOVED

wenddY15

ahojte! velmi by som chcela dosiahnut take tie padave vlny a aby aj dlhsie vidrzali len neviem aky produkt mam pouzit ci kulmofen abo co lebo mam rovne dlhsie vlasy tak ci by ste mi neporadili :D PLZ

lenušinka_15

Ahojte no aj ja chcem vlnite vlasy preto ked mam cas tak si dam na vlasy gel taft cerveny vela..a rozsluchorim si ho na vlasoch a urobim si dva drdliky..rano rozpustim zalakujem upravim sice su vlnky len na koncekoch ale su pekne..nevydrzi to dlho ale som nato hrda:)

jednoockoo

luculik, tak ked mas poskodene vlasy trvalu si urcite nedavaj, kym sa ti nedaju spat dokopy :) skus pouzivat co najmenej vselijakych tych pripravkov ktore ti "zarucuju" pekne vlasy, ak si ich potrebujes vyfenovat, fukaj na ne len studeny vzduch, a skus si vlasy preplachovat zihlavovym cajom :)

luculiiik

Jaaaj, babky-žabky. Ja vám závidím aj tie rovné, aj tie kučeravé vlásky. Ja ich mám také kadejaké. Sú hrozne jemné, nijako nestoja. Musím si ich stále fénovať. No keď je vonku vlhké počasie, hneď sa mi skrepovatejú a to môžem použiť hocijaký prípravok na vlasy. Viete mi niečo na to poradiť?
Občas si spravím z mokrých vlasom priberaný a ráno si ich rozpustím. No žiaľ, vlnky vyzerajú moc sucho a stoja na každú stranu. (Možno preto, že som si ich častým fénovaním zničila.)
Rozmýšľala som nad trvalou na jemné vlnky, no bojím sa, že by vo vlhkom počasí aj tak skrepovateli. Asi som beznádejný prípad. :)

Bianca-Ester

AHOJTE setci ja som cernoska a mam pekne kucerave a po zadok dlhe vlasy mam aj zehlickku ale dlho to trva kym si ich vyzehlim a chcela by som trvalu na rovne vlasy ale mam 15 rokov a mama mi to nechce dovolit neviem co mam spravit :( a moja sestra nevlastna ma vlnite vlasy ked si ich umyje a neha volne vysusit vtedy ich ma nadherne ale teraz ma kratke vlasy asi po lopatky a nosievala dlhe ako ja a vtedy vyzerali krajsie a aj ona si ich zehli

dominikaa

jaja:)

to je dobrý nápad, tiež som to niekedy robila i keď vždy som nemala vlasy akoby som si predstavovala, ale tak vačšinou boli pekné, no potoom som mala pocit, že keď boli mokré vlasy zopnuté, tak sa ničili, preto ich teraz nechávam voľne rozpustené vyschnúť, no plánujem, zas vyskúšať ten drndol, ešte že si to spomenula, ale teraz zopnem do štipca vlasy už.