Ako schudnúť????

Príspevok v téme: Ako schudnúť????
amaranth

Ahoj!
Mám 14 rokov a chcela by som schudnúť. Ide o to že v poslednom čase som závislá na sladkom :-(. A nepravidelne jedávam. Cez deň nejem veľa, no potom večer jem ako zmyslov zbavená.
Nechcem držať žiadne nezmyselné diéty, ale nejakú zdravú a účinnú.
Mám 174 cm a 62kg. MOžno sa to nezdá tak veľa, no pred tým som mávala 53 - 55 a chcem mať toľko i dens.
Mala som anorexxiu a určite nechcem byť anorektičkou opäť. Chcem len schunúť na 53 - 55kg a naučiť sa striedmo a zdravo stravovat.
čo sa týka športu, celkom rada športujem, každý týždeň chodím pravidelne na aerobik a posilňovanie ( hodina) a nerobí mi problém zabycyklovať si( máme stacionárny bycykel) alebo spraviť denne niekolko brušákov a drepov, prípadne si zacvičiť jogu. V tom problém neni. Len som v poslednom čase príliš unavaná, bolia ma oči a hlava, ked chcem večer ísť spať aj napriek únave sa mi zapať nedá, a tak to dpoadne tak že spím 4hod a potom cez deň´dospávam. Nepomáhajú ani lieky. Akékolvek nápady na dietu a unavy privítam.

chudšia?

podla mna nemáš dôvod chudnut pri tvojej výške je váha uplne dobrá,a ked pišeš že si už bola anorektička tak môžeš byť rada že si z toho voku a zdravá strava veľa zeleniny a ovocia,ale aj kuracie mäso, ryby,a všetko treba jesť nie sa prepchávať ale jesť pravidelne,aj sladké môže raz za čas byť.A to cvičenie ja fajn a ked cvicíš tak ako píšeš tak musíš mať aj peknu postavu takže váhou sa netráp!