Zázračné bylinky

simka111

možu sa kombinovať bylinky s kozmetikou z lekárne ?? myslim na vonkajšie použitie, konkrétne na pleť, napr. si umyjem tvár nejakym čistiacim gelom z lekárne na akne a potom oplachujem bylinkami alebo by bolo lepšie mať aj ten čistiaci gel bylinkovy ???

majkaM

Ja mám veľmi dobré skúsenosti s repíkom a jeho hojacimi účinkami. veľmi často ma trápili dierky od naušníc, ktoré ma boleli až mokvali od bižuterie...večer pred spaním som si uvarila repík (podla návodu na krabičke) s vatou natrela a do rána boli dierky zahojene. Takisto mi pomáha ked ho použijem po epilácii nôh...mám veľmi citlivu pokožku a po epilácii sa mi vždy robili červené bodky a toto začervenanie mi trvalo aj niekoľko dni. Teraz po epilacii si vatou namočenou v odvare z repíka natriem nohy a začervenanie zmizne :o)

sonka

MiracleOfTrue... máš dobrý prístup, lebo keby mal človek každu jednu vec testovať a skúšať na sebe, tak to by si mohol aj ublížiť, preto je dobré sa aj poradiť s inými a na záver si utvoriť vlastný názor.

MiracleOfTrue

ja si vsetky svoje informacie overim aspon na takych 5-6rozlicnych zdrojov a potom u jednej znamej az tak to skusam:)

[zruseny12]

...no teraz som citala prave o rozmarine...miracle...a ty pises,ze rozmarin-caj/z rozmarinu/ sa ma pit vecer?ale rozmarin je na prekrvenie a zvysenie tlaku,tak ja by som ho pila radsej rano...namiesto kavy...tiez ho pijem...obcas...

sonka

MiracleOfTrue... a tiež si myslím, že rovnako je to aj s časopismi, tam tiež preba dávať pozor o akú informćiu ide, lebo v jednom časopise môžu písať to a v inom zas môžu presne to isté vyvrátiť. Sú tam aj užitočné rady, nevravím, že nie, ael dnes človek musí byť opatrní a poriadne zvážiť čomu bude veriť a čomu nie.

sonka

MiracleOfTrue... no ańo, na nete nájdeš mnoho informácii, len bˇuď v tomto opartná, lebo okrem tých dobrých inf. tu môžeš nájsť aj tie, čo hocikto vychváli a pritom tebe môžu uškodiť. Tak si tu treba dávať dvojnásobný pozor.