strach v roznych situaciach

janík

akupunktúra:strach sa lieči cez liečenie žlčníka a obličiek-trvá to dlhšie(6-10 sedení),ale ide to.Teraz sa viac vyskytujú depresie-tu ličba je o 2-3 sedenia dlhšia,ale tiež ide celkom dobre.Skúste ju,nenechajte,aby vás strach ničil,život je krajší bez neho!

eliska

Ahojte,mám 49 rokov a celý svoj zivot trpím panickou poruchou tzv. anxiozno-konverznou neurózou,normálnou rečou tomu hvorím, že mám úzkostnú fobiu.Nelietam,necestujem hromadnou dopravou, neplavím sa,nemením často miesto svojho pobytu,snažím sa vyhnúť silným emočným výkyvom,ťažko znášam pobyt v kúpeľoch, v nemocnici, v cudzom prostredí...najhoršie to je v cudzom meste s rečovou bariérou,keď som náhodou sama. Prípadný panický záchvat riešim predychávaním a chodením. Ak náhodou nemôžem chodiť,lebo som "uväznená" v lietadle, vo vlaku,v autobuse, vo výťahu a pod.panika ma schváti až do úplného bezvedomia,kto to raz zažil, vie o čom hovorím.Vyskúšala som rôzne terapie,hypnotické regresy.ambulatnú liečbu v psychologickom centre avšak zlepšenie nastalo len dočasne,myslím si, že len do tej miery, ako som danej liečbe uverila,že mi pomôže.Ak viete o niečom, čo mi pomôže lietať resp. cestovať hromadnou dopravou,ozvite sa.Ďakujem za každú radu.

Andrej

Jatyon,

ako spravca webu sa tesim tvojej aktivite, ale opat ta prosim o to, aby si bol viac "diplomaticky" :) a nevyjadroval svoj slobodny nazor tak tvrdo. Nemame zaujem, aby sa tu ludia osocovali.

Neo. Ak si myslis, ze tvoj odkaz je zaujimavy, tak ho samozrejme mozes uverejnit. Samozrejme, ze ked ten odkaz natlacis do viacerych diskusii, tak to smrdi komerciou. :)

Obom prajem pekny den.