pomozte mi-manzel ma nici...

Príspevok v téme: pomozte mi-manzel ma nici...
kukina

prodim vas...ja uz neviem ako dalej...moj manzel mi neustale nieco vycita...obvinuje ma,ze som neschopna..stale je vsetko iba moja vina...ja neviem co chce dosiahnut..ja sa snazim rozumne komunikovat..no on akoby sa nevedel so mnou pekne rozpravat...vraj stale musi mysliet na to,kedy ho podvediem..a je toho vela a ja nevladzem..no mam ho rada..ked mu poviem,aby vyhladal pomoc,pretoze ja uz neviem ako mu pomoct,zasmeje sa..som zufala,nestastna,asi najskor tu pomoc vyhladam ja!

555

Zobak takymto ludom nepomoze co si kto o nich mysli, kolko krat som to tomu svojmu povedala a on na to klasicky: mam vsetkych v pi.. nech sa staraju o seba.

zobák

Kukina, vytlač túto diskusiu na papier a podstrč mu to celé pod nos, nech vidí, čo si o takom správaní myslia iné ženy. Ale potom čo najrýchlejšie uteč, lebo by určite na teba zaútočil fyzicky a zase by to len obrátil všetko proti tebe. Ale jemu sa to všetko raz vráti. Božie mlyny melú pomaly, ale isto.

555

Kukina nežiješ s mojím mužom náhodou :)) mám pocit že to čo píšeš je presne o mne . Ani ja som zatiaľ neodišla. Nemám kam, nemám peniaze a vlastne okrem detí vôbec nič! Držím palce lebo JA VIEM ako sa žije s takýmto človekom.

kukina

dakujem vam velmi pekne...naozaj ani neviete ako velmi si vazim,ze ste mi to vsetko napisali...vzhladom na to,ze nemam takmer ziadnych priatelov,si vase slova velmi vazim..asi by som mala urobit krok ja...a zacat niekde novy zivot...myslela som,ze tomu vsetkemu mozem dat sancu,no je pravda,ze asi by som tomu davala sancu po cely zivot...ked..verim,ze v kazdom cloveku je aj cosi dobre..no asi som este prilis mlada,aby som to vsetko vedela...musim sa este vela ucit..a najlepsie sa naucim na vlastnych chybach..dakujem...inak..dokaze ma polozit,ked ja sa snazim nieco vyriesit a on sa zacne spravat,akoby sa vobec nic nestalo..vtedy mam pocit,ze som totalna hlupana!pekny den vam zelam..

titina

Tento chlap sa nikdy nezmení. On kopíruje správanie svojho otca, ktoré videl v detstve. Keď má niekedy chvíľky že si dá prehovoriť do duše a zamyslí sa nad sebou, dokáže sekať dobrotu dva dni, a potom je všetko tak, ako predtým. Jeho výčitky, úplne nezmyselné, sa nikdy neskončia. Hrubo povedané je to chudák, egoista, a ideálne riešenie by bolo rozvod. Ale ak nechceš ísť do krajnosti, musíš to riešiť vo svojom vnútri. Musíš si vymedziť situácie, ktoré sa dajú prehliadnúť (všetky situácie sa pravidelne opakujú), a tie okamžite odignoruj. A situácie, ktoré sú zložitejšie, si v duchu svojimi argumentami doveď do polohy, že on je ten, kto je trápny, že škoda sa tým zapodievať a tiež ich musíš hodiť za hlavu, hodiť do autu. Ináč sa na tebe prejaví nejaká neuróza alebo zdravotný problém a zničíš sa. Ale jedno je isté, jeho nezmeníš. Každý chlap je v konečnom dôsledku v niečom trápny, mohla si natrafiť ešte na horšieho.

?%?

kukina,utekaj od neho,toto isté mala moja mama s mojim otcom a vlastne ešte horšie,on jej nedal ešte ani korunu a musela s 2 malymi detmi živoriť len z materskej.Tiež mu nič nebolo dobré,nič sa mu nepáčilo.Potom,ked už aj peste použil a maličkého brata chcel vyhodiť z balkona zo 7.posch.mama okamžite od neho odišla.Všetko mu nechala,zobrala len nás dvoch a zabuchla dvere.Dnes je z neho invalid a my s bratom máme obaja pekné rodiny.Tak naber odvahu a ži pre svoje dieťa a hľavne aj pre seba.

mimusicka

kukina,ja by som ho nechala,viem,ze ho mas urcite rada kedze si s nim a mne sa to jednoducho pise,ze nechaj ho,ale mala by si sa zamysliet aj nad touto moznostou,pretoze on si s tebou robi co chce.ty potrebujes lasku,porozumenie a nie niekoho kto ta nici,zhadzuje a neviem co vsetko.Hod s nim rec,ze sa ti nepaci co robi a povedz mu vsetko na rovinu a spomen aj to,ze ak sa nepolepsi,tak to nema pre teba zmysel..poloz si otazku,chces takto zit cely zivot?ja by som nechcela...