analny sex

Príspevok v téme: analny sex
otazka

Chcela by som sa opytat skusenejsich v tomto smere, skusali sme to s priatelom raz aj s lub.gelom, ale bala som sa, nebola som uvolnena, zrejme preto ma to bolelo. Ako to robite vy? Nejake hygienicke "upravy" predtym? Priatel by to chcel skusit a ja mu to nechcem odopierat, urcite sa to da aj bez bolesti.

neillinka

Tak ja som dlho chcela vyskusat anal,ale nemala som na to vhodneho partnera :))) teraz som to s terajsim konecne vyskusala a bola som nadsena :) aj ked to na zaciatku dost bolelo,ale bol velmi ohladuplny a trpezlivy,no a potom to bola pecka :)teraz ked to uz robime,tak to ide lahsie ako na prvy krat,ale aj tak to na zaciatku trocha boli,ale obaja si to maximalne uzivame.a ked sa mi tam vystrieka,tak ma potom trocha prezenie,ale aj tak by som nemenila.obom sa nam to uz asi viac paci ako klasicky sex,lebo je to nieco ine.aj ked my mame take obdobia,ze sa niecoho nevieme nabazit a potom najdeme nieco ine a sa zasa nevieme nabazit toho :D a este k tej hygiene.my ani nepouzivame kondom,ani lubrikan a zvlhcujeme len vlhkostou z vaginy.mozno to niekomu znie ako maximalna humusarna,ale mne sa to zda byt takto prirodzenejsie a doteraz sme nemali ziadne problemy.a robili sme to uz fakt vela krat.jasne ze aj predtym a aj potom je poriadna sprcha:)))

marisssa

mia17-- a este taka pripomienka: si myslis, ze gayovia maju aky sex?-presne analny..no aj oni sa musia na to pripravit, skusat, to nie je jednoduche..a aj tak si to velmi oblubuju..

marisssa

mia17--- tu ide o doveru, experimentovanie, odvahu..je len na tebe, ci suhlasis s tym,alebo nie,ved ta nikto do toho nenuti.je to len tvoje rozhodnutie.. a ide aj o tvoje pocity...

marisssa

sifon666---mne to vysvetlovat nemusis, praveze ja som to vysvetlovala malinkaa19, ta sa cudovala, ako sa moze nakazit a tu vobec nejde o to, ci chodi za inymi ci nie!boze ludia!co ste spadli z jahody?! ved ako pise aj sussina, v analnom otvore je najviac bakterii!!

mia17

Ja myslím, že by sme nemali chalanom prikívnuť úplna na všetko. Keby do nich vrazili taký klát, určite by neboli tak nadšený.

sussina

suhlasim s marisssou..nech je hygiena akokolvek profesionalna, v analnom otvore sa bakterie mnozia neuveritelnou rychlostou, ved predsa vsetko zle ide tadial z tela von... vzdy sa treba mat na pozore

marisssa

malinkaa19---tuto otazku ako myslis vazne teraz?co nevies, kolko bakterii je v nasom analnom otvore??? ti mozu sposobit pekne peklo zo zivota..