nový piercing

Príspevok v téme: nový piercing
katu5ik

ahojte, mam novy piercing v pupku, dake styri dni..vsetko je v pohode, cistim 2-3 krat denne specialnym roztokom, co mi dali v studiu, neboli ma to, akurat ze po zakroku mi to krvacalo..ae už je to ok. lenze vsade citam, ze sa zacnu okolo vpichov tvorit chrasty a podobne, ale mne sa nic podobne netvori... tak neviem ci je ten pierc zle spraveny alebo co :( .. a na dotyk si citim tycku medzi gulickami, to je normalne? .. neznamena to, ze to nie je dost hlboko? ... pritom mi to piercer robil opatrne a kusok po kusku, ziadna odflaknuta robota... a kedy je pravdepodobnost ze pierc vyluci telo von? .. dakujem pekne za reakcie.. ukludnite ma:):) ... aa.. nausnicu mam titanovu..

katu5ik

nbo tak zahojený ete nie je určite:) .. v pupku sa aj niekolko mesiacov hoji.. mne konkretne povedali, ze za dake dva mesiace, vdaka titanovej nausnici a ak nenastanu ziadne komplikacie.. fuu, tak hadam nie... lebo by ma piclo :):) .. a dikes za odpoved.. snad to budem mat v poriadku, lebo taku mam z neho radost:)

nuggetka

s tym vylúčením tie poradiť neviem lebo mam piercing v obočí, ale aj keď ho máš už zahojený veľmi sa neraduj...môj sa hojil úplne super, už vyzeral ako zahojený keď mi po 4 mesiacoch začal hnisať...hnisal mi tak asi pol roka, ale teraz je to už okej...vyše dvoch rokov je to už okej, už si ho ani čistiť nemusím aj keď by som mala :) a pokiaľ ti ho robili v štúdiu je všetko okej, tam sú na to školený