Toto som teda naozaj nechcela... :(

Príspevok v téme: Toto som teda naozaj nechcela... :(
kolkanka

Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(

kitti

Tak si to vyskusala a na co si prisla? Prisla si na to,ze ten druhy je lepsi, alebo na to,ze na tvojho nema?
Ako citam,zda sa mi,ze radsej to druhe. Tak zabudni pekne,co sa stalo a tes sa tomu,ze mas toho praveho a ze ho velmi lubis! Ked mu povies pravdu,uz ti nikdy nebude verit! Dobre,spravila si chybu ale si sa poucila(?).

lucy01

ježiš čo robite z toho taku vedu.ked ta raz on podvedie aspon si nebudeš vyčitat aka si bola sprosta že si mu bola verna.ja tiež nemam svedomie čiste a nerobim z toho vedu.stalo sa!!!

anulienka

Ak si dokazala ist s inym do postele,musela si mat na to iny dovod nez len zvedavost - ako by to bolo s inym.Podla mna Ti nieco chyba-lo,tak si to chcela najst niekde inde.Bud otvorena,ak svojho priatela naozaj lubis,povedz mu to a nechaj to vsetko na osud.Ak mate byt spolu,tak budete,ak nie,tak,nie.Lepsie uprimne manzelstvo,ako zit v klamstve.

shaulinka

Ja som mala taký istý problém. Ale nepovedala som mu nič. urobila som to len pre vlastné zdvihnutie ega, bola to blbosť, je to za mnou. Ty si uvedom, čo môžeš, a čo a aké to bude mať následky a rozhodni sa.

cicaaa

a bolo to s tym druhym lepsie??? lebo ja si myslim ze sex v zivote je veelmi dolezity a co si budeme nahovarat ked to funguje v sexe funguje to medzi dvoma ludmi vo vsetkom nieco o tom viem som 8 rokov staaaastne vydata a vazim si to co mam nikdy by som nic \"neskusala\" aby som o to neprisla. a ked mu zatajis toto co potom este mu budes zatajovat a vztah je zalozeny na dovere. je to na tebe no viem si predstavit aky mas v sebe boj ja by som sa tiez priatelovi nevedela len tak pozriet do oci takych bez chrbtovej kosti a svedomia je na svete malo:-))

mia

ja by som mu to rozhodne nevravela.ak to nic pre teba neznamenalo,zober si to do hrobu.zbytocne by si ho ranila.tebe by mozno ulavilo svedomie ale on by sa trapil.chybu si urobila ty,tak sa s tym vo svojom vnutri popasuj sama.

zazite na vl. kozi

To, ze si to urobila, si mala mozno dovod. Bud ferova. Povedz mu to a rozíďte sa.
Ak chces s nim stravit zivot, nehovor mu to, mozno ti odpusti, nezabudne nikdy, budes to mat stale na tacke. A po case budes potrebovat niekoho kto ta bude lubit nie ta tyranizovat. LUDI /ZENY)NEMOZEME VLASTNIT, to chlapi nikdy nepochopia.

anadi

kolkanka, podla mna to ze si vyskusala nieco ine je pre nas ludi normalne - "tuzba po poznani" . A je lepsie ze si to spravila ked este nie si vydata, nemate deti. Vsak aj nasledky toho poznania teraz znasas ty. Nie som zato aby zena mala iba jedneho partnera pred svadbou.To ze si mu to povedala podla mna, nebolo spravne, ale je to TVOJE rozhodnutie.