Prsia extra? Funguje to

Liecitel Milan

Dobrý deň dámy,samozrejme každý človek je iný a aj preto pôsobenie prípravkov je rozdielne.Dôležitá je však čistota,alebo aby tieto prípravky boli bez vedľajších škodlivých účinkov.A aj preto je tu väčšia trpezlivosť na mieste. Prírodné produkty pôsobia síce pomalšie,no majú aj dlhodobejší účinok.Preto ak máte pochybnosti o výrobkoch,konzultujte ich s odborníkmi.Udržať si dobre fungujúci hormonálny systém tela je dôležitý faktor aj pre vnútorný pocit spokojnosti.Želám zdravie.

mrkva30

Magy a Rusmar... Musím vám povedať že haniť niečo čo ste ani v ŽIVOTE nevyskúšali. Ja som to vyskúšala a čuduj sa svete, prsia sa mi zväčšili. Ale keď neveríte nebudem vás presviedčať o opaku. Tabletky sú alternatíva k silikónom. Nezväčšia vám prsia o 5 čísel ale ak sa bojíte noža ako ja, a zároveň je vám smutno z toho čo vidíte v zrkadle, myslím že je to dobrá alternatíva. Nepopieram že to niektorým ženám nemusí pomôcť ale každé telo je iné... A opakujem že hovorím z vlastnej skúsenosti!

majka155

ja som ich brala niekolko mesiacov, prsia sa mi naduli asi tak o 1 cislo, ale potom po vysadeni su zasa take ako boli, cize sa to neoplati, budes cely zivot na liekoch , ktore mimichodom ani nie su lacny spas?

Nn

Ahojki holky, no, ja som si objednala Prsia extra + linia pred par dnami, :) odvcera som ich zacala brat, tak uvidime, co to spravi :P . Ps: budem vas kontaktovat

najna

ahojte ja som si akurat objednala prsia extra + a chcela by som sa spytat ci to mozem uzivat ked aj berem diane 35 co su dost hormonalne tabletky dajte mi niekdo vediet prosim

1100

ja mam 26 a asi mam len jednotky, písete naozaj o niecom co funguje, zaberá a nepriberá sa na iných castiach tela nema to vedlajsie ucinky ako napr. velkú chut na sex a ochlpenie?