Nitra, dobry prakticky lekar, zubar a gynakolog

Bubliii

Praktický - Mudr. Hrivniak (Poliklinika Chrenová), zubár - Mudr. Rumanovský ml. (Poliklinika Párovce), gyndu neporadím, lebo sama ho mám v BA ešte od študentských čias

mam56

www.youtube.com
Ja spravím cover pre pacientov u zubára.
Bude sa to volať: Drill and Shout
Dr.: I Drill,,, You Shout!!!
Pacient: I know you Drill so FINE!!!
Dr. You know I drill so good
Pacient: Drill a little bit closer now:-)
Dr.: Shake it all out:-)
---------------------------------------------------
Policajt na motorke predbehol auto. Čo sa deje? pýta sa vodič. Vaša žena vypadla cez dvere tri kilometre späť, hovorí policajt. Vďaka Bohu za to, hovorí vodič. Ja som si myslel, že ohluchnem.
Ja som so svojou ženou nehovoril už cca. rok a pol. A to prečo? Ale, nerád ju prerušujem.
Ženatí muži žijú dlhšie než tí slobodní. To je fakt. Ale faktom je aj to, že ženatí muži sú viac ochotní zomrieť v boji za vlasť.
Miláčik, ďakujem ti, že si ma priviedla ku skutočnej, pravej a živej viere. Prečo zlatko, pýta sa ho žena? Ale, predtým, než som ťa spoznal, som tomu vôbec neveril, že Peklo skutočne existuje.
Manžel a manželka hrali golf, keď sa zrazu manželka opýtala: miláčik, ak by som zomrela, oženil by si sa znovu? Manžel povedal: nie, miláčik. Žena povedala: som si istá, že si si sa oženil. Tak muž povedal, o.k., áno, oženil. Potom sa ho žena opýtala: dovolil by si jej, aby spala v našej posteli? A muž odpovedal: hej, myslím, že áno. Potom sa ho manželka opýtala: dovolil by si jej, aby používala moje golfové palice? A manžel odpovedal: nie, lebo ona je ľaváčka.
Kamarát hovorí kamarátovi: počul som, že si si otvoril bordel. Je tomu tak? Áno, je tomu tak. A aké máš ceny a tak? No, orál stojí 50 a anál 100. A keby som chcel tak normálne, tak koľko? Jáj, prepáč, zatiaľ robím len sám.

mam56

Ja mám takého lekára, ktorý je súčasne urológom, gynekológom a zubárom. Pýtal som sa ho na to, že prečo vyštudoval práve tieto tri odbory, tak mi to nechcel prezradiť.
Dokonca si dal aj svoj ukazovák zväčšiť. Vyzerá to v skutku bizarne. Môžem mu povedať všetko, len nesmiem spomenúť, že mám nejaký problém s potenciou. Na to ma už vopred upozornili pacienti, ktorí ho dlhé roky navštevujú:)))

DanielaMi

Ahojte, neviete o nejakom všeobecnom lekárovi v Nitre, ktorý by bol schopný bez problémov mi dať ospravedlnenku do školy aj keď mi nič nebolo? Príp. za 1-2€ .

zub

Dobrý deň, poprosím vás o radu zmenila som zubára -a prihlásila som sa k MUDr. Martin Šrank...či je kvalitný a ako sa pohybujú jeho ceny ? :-) Ďakujem