Ako mu má stáť?

Giuseppe

Nie je dolezity uhol, ale to ci je dostatocne tvrdy. Slipy ani sposob ulozenia v nich nema nic spolocne ako muzovi stoji. skus si najst nejake foto na nete.

Adlika

co tu resite za pi...viny :D hlavne ze si vrznete a mate orgazmus !! :) v tom je to caro nezalezi na kerej strane je to uz je to najmenej !

aluska

ixina ale ty nemas problem..ty mas paranoiu...asi si este nevidela viac ako jeden penis v zivote..chces mi povedat ze vsetky zeny maju rovnake vaginy a prsia?tak preco by mali vsetci muzi mat rovanke penisy...achh jaj..a ked sa bojis sexu tak nesexuj...ocividne na to nie si dozreta

behind

Ahoj ixina.Každému mužoví stojí penis inak.Uhol je rozny aj čo sa tyka brucha aj co do strany.Kto nosil od mala slipy tak, že mal v nich penis hore, tak tomu stojí dohora, kto nosí penis dole, tomu stojí rovno, alebo dole.Mal som znameho, tomu isiel tak ciastočne hore aj ked mu nestál, ked sa mu postavil, tak sa mu celý dotykal brucha.Mne stojí rovno, teda 90 stupnový uhol, ale ide mierne dolava.Kto má prikrátku uzdičku, tak tomu tiež stojí nadol.