Zubna pasta Opalescence - super bieliaca

Príspevok v téme: Zubna pasta Opalescence - super bieliaca
noonaa

Ahojte, pred nedavnom som si dala bielit u zubarky zuby, dala mi kto mu "lacnemu" programu akoze gratis pastu opalescence,ktora udrziava tu bielost..akze je super,udrziava...ale dnes som si ju u nej objednala, prisla som po nu a zabila mi cenu 400 sk v akcii.... necakala som,ze t bude 100 sk,ale mam pocit,ze ma trosku oklamala...nemate niekto skusenosti,de tuto pastu dostat aj mimo zubarov a kolko stoji???

petite81

Práve dnes som si ju doniesla.Až mi prišlo zle koľko som za ňu dala a za koľko sa predáva na nete.Stála ma 17-eur. Net 8-9....Ešte keď s ňou nebudem spokojná, tak to bude potešenie!

Angie11

Mozem sa opytat tu pastu pouzivaju len ti,tori mali bielene zuby u stomatologa alebo to moze pouzit hocikto kto si chce vybieliet zuby? dakujem.

ľubov

ahojte,aj ja používam tuto pastu už druhý rok a zaplatila som za nu 17 e.robí mi dobre,udržiava tu bielost,ale nie je to až taký zázrak za tieto peniaze!

Daniel_ka

ja som jú kúpila od zubárky za 10 eur vravela mi, že si ju pomôžem tam pod stabilizátor ( to priesvitné, čo sa nosí ak vámzložia strojček ), úplne mi rozožrala ďasná, začali mi stále krvácať a hrozne to bolelo.. teraz ju používam minimálne, ale zataiľ žiadne výsledky nevidím.

mirka 23

excel, akurat rano som nad tým istým premýšlala. Tu pastu použivame s manželom a máme ju už presne rok a štvrtinu z nej ešte máme. Takže podla mňa nie je draha a je fakt výborná.

excell

nezdá sa mi žeby tá pasta Opalescence bola drahá, ja napríklad používam pastu Swiss Dent ktorej bežná cena je 19 € čo je podstatne viac, neriešim nikdy cenu ale kvalitu