Zažili ste vo vzťahu niečo podobné????

Príspevok v téme: Zažili ste vo vzťahu niečo podobné????
kejka

....mám stáleho priateľa, už 7 rokov. Spolu nám to veľmi klape a plánujeme, že sa vezmeme. No pred 2 rokmy sa medzi nás dostal 3. človek. Pri každom našom stretnutí spolu flirtujeme. Cítim, že ma chce a aj ja jeho. Myslím naňho neustále, no nikdy by som nemenila....nikdy!!!! No ,,fyzicky" ho chcem.....stále a rovnako.
Boli ste v podobnej situacii???

1 anonymka

\"chodila\" som krátko s 2 chlapcami, ale dostali sme sa \"až\" k bozkom. Na tú dobu to nebolo málo. Potom som sa zoznámila s terajším manželom, on bol môj prvý a jediný intímny partner a tak to je do dnes, s nikým iným som nikdy nebola. Žijeme spolu už 28 rokov. Nemôžem sa sťažovať, milujem ho a viem, že aj on miluje mňa. Avšak občas aj mne hlavou preletí kučeravá myšlienka, aké by to asi bolo keby... Avšak zdravý rozum mi vždy pripomenie, čo mám doma, že nemám pokúšať osud. Telo by určite rado vyskúšalo niečo iné, zažilo nejakú zmenu, ale za akú cenu by to bolo. Určite by to nestálo za to.

wwwwww

Nie, nezazila. Vydala som sa za muza, ktory ma neuveritelne pritahuje a vzrusuje, myslim si, ze pohladnejsieho chlapa nad neho niet. A peknu ma aj dusicku. Vies, preto ludia podvadzaju, lebo to, co sa im paci nemaju doma...Ja mam to, co som chcela, nikdy sa nezapajam do debat ze ten a ten muz je pekny alebo ze ten a ten herec, lebo som uplne spokojna a myslim si, ze v mojej posteli je ten najsexy muz. Asi ty s tym svojim nie si.

orgi

Pozri si tu dole nizsie forum "toto som naozaj nechcela".tam bola jedna baba v uplne rovnakej situacii, mala 6 rokov frajera a podviedla ho. Ale priznala sa mu, lebo ju strasne hryzlo svedomie.Tak si to precitaj ako vystrahu, co by si tym sposobila.

marisssa

ano bola, ale potom si uvedomim, ze o akeho cloveka by som prisla..a to nechcem..zamietnem to hned na zaciatku a snazim sa na to nemysliet...som predsa stastna a to mi nestoji za mozno jednu noc s tym druhym(teda tretim:-) ) veru, uvedom si, co vsetko mozes stratit...