Predsudky

Príspevok v téme: Predsudky
mariana

Som vydata, mam 16r.syna, 14r.dceru a zijem s priatelom. Pre velku dost velku vzdialenost chodim deti navstevovat kazdy druhy vikend, kedze oni sa nechcu odstahovat z ich rodneho mesta, kde maju cele svoje zazemie-siroko rozvetvenu rodinu, kamaratov ci skolu. Ja som o 5r.starsia od priatela, ale kedze vyzeram o 10r.mladsie, mysli si, ze som od neho mladsia, hoci som mu nikdy svoj vek nepovedala. Vedela, ze ma predsudky vo vztahu so starsou zenou, no nevadi mu keby bola zena hoci aj o 20r.mladsia. Mam dceru, ktora je velmi pekna a vyzera starsia na svoj vek. Videla fotku mojeho priatela a velmi sa jej paci ako muz, tak som pred priatelom zatajila svoju dceru a vek syna si iba sam vymyslel na zaklade sice skutocnosti, ale nespravne pochopenej. Mam ho velmi rada, zijem ako slusny a vazeny clovek a velmi ma trapia jeho predsudky, netolerancia, nespravne domyslanie a otazka co s dcerou. Vie mi niekto poradit?

laky

joe76 : to mu sa hovorí metafora......No Thak keď Ti ten priatel stoji za to....Mala by si sa otom porozpravat....Myslim Tie deti ale postupne ak ho nechceš stratit...Držím palce!!!

joe76

basnik,napisal si to velmi pekne...pises napr. aj to,ze :

ZAPÁĽTE SVIEČKY, VÍNO SI OTVORTE,
A O VAŠOM VZŤAHU NEŽNE HOVORTE.

Mariana,ktora napisala tento clanok vsak vino a ziaden alkohol nepije............................................ ............................

mnamka257

o com je ten vztah ked nie ste k sebe uprimny?? narazam tym na to ze o tebe nevie ani kolko mas rokov! to sa ta nato ani raz neopytal???ved uprimnost je na vztahu ta najdolezitejsia vec!!!!!

...

mila marianna, tiež mám priateľa. ja mam 39 a on 40 ale nebyvame spolu . a on ani netuší, že kolko mám rokov. myslí si že 30. nikdy sme sa na túto tému nebavili, len pri prvom stretutí sa opýtal, že kolko mám a ja že hádaj a on hadal 30. a viac som nereagovala. a už je to rok a pol. ale keď sa to raz dozvie asi bude šokovaný, ale určite mu to vadiť nebude.
.
pre básnika: píšeš veľmi pekne. už som si ťa všimla aj v iných témach. vždy je to k veci a v rýmoch. je to tu také spetrenie.veď život je v tejto dobe ťažký a vážny a toto je také odľahčenie. diky a tlieskam.

cibi

asi som ani j anepochopila spravne co si napisala.si vydata a mas priatela a chodis navstevovat svoje deti cez vikend a klames svojho priatela celkom v bezvyznamnych veciach,su aj dolezitejsie veci,a ak ten clovek ti stoji za to,a vazite si jeden druheho tak nevidim dovod preco by mu zrazu zacalo vadit ze si starsia o 5 rokov.. ja by som sa mu aj vysmiala ze odmieta starsie zeny,kedze sam ma doma taku a ani si to nevsimol..mam 18 rokov a s maminou mam velmi dobry vztah,a keby mi taketo nieco zatajila,celkom ma to zrani.. len to som chcela

basnik

AK PRIATEĽ NECHCE MAŤ VZŤAH K ŽENE STARŠEJ,
TAK MU NIČ NEPOVEDZ, A BUĎ TICHO RADŠEJ.
TAK KVôLI VEKU NEROB SI STAROSTI,
A UŽI SI V ŽIVOTE KONEČNE RADOSTI.

-
ALE KAŽDÉ KLAMSTVO SA RAZ URČITE PREZRADÍ,
ZALEŽÍ NA PRIATEĽOVI,ČI ŤA POTOM NEZRADÍ.
RAZ NIEKDE UVIDÍ TVOJE ČÍSLO RODNÉ,
A TO PREKVAPENIE BUDE PRE NEHO HROZNÉ.
-
NA ŽIADNY VZŤAH NENÁJDEŠ PRÍRUČKU,
TAK RAZ VEČER CHYŤ PRIATEĽA ZA RÚČKU.
ZAPÁĽTE SVIEČKY, VÍNO SI OTVORTE,
A O VAŠOM VZŤAHU NEŽNE HOVORTE.
-
POVEDZ,ŽE HO ĽÚBIŠ A LEN JEHO MÁŠ NA MYSLI,
ALE ŽE SI STARŠIA AKO SI ON MYSLÍ.
A AK ŤA ĽÚBI TAK ŤA DO NÁRUČIA POPADNE,
POVIE: "TO NEVADÍ" A VŠETKO DOBRE DOPADNE.

ella

mala by si sa zamysliet ci ti vyhovuje takto zit v klamstve..podla mna uz len to ze si tu napisala svedci o tom ze by si to chcela vyriesit... urcite by tvoj priatel mal vediet kolko rokov mas(to ze si o 5 rokov starsia nie je ziadna vada kedze ste obaja dospeli)..len to s tvojou dcerou som velmi nepochopila, snad neziarlis na vlastnu dceru, ci ano?

victory

no nechcem ta nijako odsudzovat aalebo co...aale ako možeš žiť s niekym koho maš rada aa tajiť mu taketo veci?? ved je to vlastne klamstvo...ved raz sa to dozvie aj tak...aale,prepač,aale ja nepochopim aako to možeš robiť...