Depresia - sekta a la vesmirni lide

Príspevok v téme: Depresia - sekta a la vesmirni lide
marek19

Mam mensi problem , bol som na prednaske I.A.Bendu citil som sa tam tak cudne . 2 Mesiace na to alebo 3-4 som mal nocnu moru . . Plachta , postelne pradlo mokre . Nieco na to je. Mal som byvalu triednu Sestru L. ktoru som nahneval ktora na mna zrikla tak ze som mal na chrbte studeny pot .V noci som sa prebudil zosokovany co sa mi to snivalo . Nadalsi den sme sli k psychyatricke . Predpisala mi Cipralex 10mg . Ten som uzival kazdy vecer 1 tabletka a kazdy mesiac som k nej chodil . Postupne mi znizovala davku . V neskorsej dobe som prestal uzivat Cipralex . Ono sa to ma douzivat cele . Maval som caste depresie ze som sam , ze nikto ma nechce , ze neexistuje ziadna cesta-volba , ze existuje cesta len spachat samovrazdu , ze panboh ma nema rad . Niekedy mi chodili na rozum take neg. myslenky co by ma nie vzdy napadli .
Inak sem tam sa jej bojim (Sestricky L.)

Mavam problemy s ucenim a zapametavanim si veci .

Ked som si dal 1 davku , mal som pocit ,ze som nafetovany , stale ma naklanalo dole ako keby som mal poruchu mozgu.

Marek19

neznanemoc

vidim niekomu velmi prekaza pravda, ked uz cely gogle vyhadzuje tie vymysly o vesmirnych ludoch, vzdy pisu nejaki psichopati, neuveritelne nie prekrucuju, vyslovene klamu. kamarat moj marek ty si uzivas odmeny za tvoju snahu. takto si vsetci navlastnej kozi vyskusaju nasledky svojich rozhodnuti. Vacsina ludi uz ajtak neveri mediami podsuvane klamstva. www.nie-sme-otroci.sk

orgi

Rozne cesty "poznania" pravdy su zaludne. Ci uz ide o sekty alebo rozne knihy, treba to brat trosku s nadhladom, pretoze slabsi ludia mozu tomu uplne podlahnut a prave na taketo typy ludi sa sekty zameriavaju. Strasia ich a zavadzaju a postupne uplne ovladnu svojim pravidlam.
Skus zabudnut na celych vesmirnych ludi a zi svojim zivotom ako dovtedy co si bol na tom stretnuti. Nikto ti nemoze ublizit.

???

Kto je I.A.Benda a kto SestraL? Mozno som nevzdelanec ale fakt mi tieto mena nic nehovoria. To sa bojis konkretne len tychto dvoch?

marv

ono Cipralex je antidepresívum. ak ti spôsobil depresie, mal by si zájsť za psycho doc, nech ti dá niečo iné.

Zhoršená schopnosť učenia a pamätania môže byť spôsobená depresiamy, no aj stresom alebo aj napríklad poruchami pozornosti.

inak tie sračky by som nebral.
Skús vitamíny a niečo s Hypericum perforatum, napr Felisio.

www.nobel.sk