Zmensenie poprsia

Lilli

aké máš problémy s chrbticou? Budeš musieť zájsť na Slovensku pravdepodobone k veobecnému lekárovi a ten ťa odporuči k ortopédovi(?) pre problémy s chrbticou no a ten ti zas vydá odporúčanie na operatívne zmenšenie poprsia. Bolo by dobré sa informovať či to prepláca poisťovňa atd.

www.plasticka-chirurgia.tv

tu som ti nasla nejakí infošky ale vygoogluj si zmenšenie prsníkov je tam veľmi veľa informácii. veľa šťastia

krevetka

dakujem lilli,ja som v zahranici, operaciu si chcem dat spravit na Slovensku. Momentalne nemam na Slovensku lekara, preto neviem ako by som ziskala taketo odporucanie. Poradte.

Lilli

uf to vážne neviem, bolo to už veľmi dávno aj 10 rokov dozadu. Tuším niekde v BA. Bohužiaľ podrobnejšie informácie ti nedám, ale odporúčanie určite cez problémy s chrbticou. Snáď niekto poradí viac. Veľa šťastia, mám dosť známych ktoré majú podobný problém, tak viem aké sú s tým starosti

Lilli

lekár ktorý ti stanovil, že máš problémy s chrbticou ti vydá odporúčanie na zmenšenie pŕs, zo zdravotných dôvodov by to malo byť hradené zdravotnou poisťovňou, nie som si istá, či dnes ešte v plnej miere, ale známa si zmenšenie veľmi pochvaľovala, problémy s chrbticou sa výrazne zmenšili. Určite výrazný dôraz bude od problémov s chrbticou než s tým ekzémom.