masturbcia

Daninda

Myslím si, že so psychologického hľadiska je to zaujímavý jav. Avšak, zatiaľ neviem, či to v poriadku, keďže psychológiu stále študujem. No určite to naznačuje, že brat je pravdepodobne homosexuál, alebo bisexuál. Nemyslím, že pre túto situáciu by malo platiť, že keď ste zvyknutí robiť všetko alebo viacero vecí spolu, tak aj toto. Rozhodne nič nestratíš konzultáciou so psychológom, veď dnes, je už v mnohých krajinách módny trend mať vlastného psychológa, takže sa netreba obávať, rozhodne by si ho mal navštíviť.

čo už

Tak čo už každy sme iní ale pokial iba sam sebe tak to nieje až taka tragedia je to sice taka trošku čudná uchylka ale pokial to nezajde niekde inde tak je to OK !

expres

podla mna ste gayovia obidvaja...sak to je nechutne.je.e vam nacisto??ked si zacnete davat do ritky thak to sem potom nepis uz,jo?

Lilli

for ona iba reakcia na vetu ktorú si napísala :

"podla mna je to normalne. mate blizky vztah, tak spolu robite vsetko."

ona

to Lilli: ale sak ja to nerobim so surodencami, tak co to hovoris na mna? ja som len chcela povedat, ze podla mna to je cudne, samozrejme, ale nie nenormalne. a stavim sa ze aj ty robis nejake veci, ktore by sme mohli povazovat za uchylky.

Lilli

for ona:
tiež mám blízky vzťah s rodičmi, kamarátmi,súrodencami, deťmi ale určite pred nimi nemasturbujem, ba čo je ešte hroznejšie, mňa to ani nikdy nenapadlo!! Som vadná..asi..
:)
jasné, že to neni normálne, sex a masturbácia je intímna záležitosť, pokiaľ ťa vzrušuje pri tom publikum, alebo ti nevadí je to exhibicionizmus alebo forma úchylky.