ako sa zachovať?

Príspevok v téme: ako sa zachovať?
erik z pr

Veľmi stručne.
Bol som vagabund, totálny pubertiak, pil,fajčil,nadával,zabával sa, kašlal na školu.To bolo v 16.
Spoznal som dievča.Bolo milé,fajn.Chcel som s ňou chodiť aby som mal dievča. Klamal som ju, že som slušný a nič s toho nerobím aby som si ju získal.Ona sa do mňa zaľúbilo.No ja som sa kôli nej zmenil.Prestal som piť,fajčíť, dokonca úplne nadávať nepoviem jediné neslušné slovo a začal som sa učiť.Na samé 1. Zmenil som sa svojou vlastnou vôlou lebo som ju začal mať rád.Treraz ju milujem nadovšetko.Mám skoro 18.Chodíme spolu rok a pol takmer.Ona do teraz nevie, že som sa kôli nej tak zmenil.
Problém je v tom, že sa so mnou rozišla. Kôli veciam, že sme sa hádame. Hádame sa asi kôli mne.Niekedy aj kôli nej. To moje ja niekedy chce spraviť svoje a ja ho potláčam, pretože ľúbim ju a chcem byť s ňou.Ja som sa zmenil kôli nej od základou a len sem-tam si niečo pomislí to staré JA ale nič s toho nespravím.Viem, že to staré JA je preč.Som iný človek kôli nej.
Teraz sa rozišla so mnou kôli tým hádkam čo som spomínal.Ale, že ma ešte ľúbi alebo ani nie ale že ma má rada a veľmi. Mala slzy v očiach keď sa so mnou rozišla. Mne je to tiež lúto. Mám jej povedať ako som sa kôli nej zmenil.Lebo ona o tom nevie. Má 17 rokov. Môžem ju tým získať späť? Alebo jej mám aspoň povedať pravdu.Alebo radšej čušať a čakať, že možno sa ozve a budeme spolu znova? čo robiť lebo by som chcel byť s ňou veľmi.

rodrigez

Nikto sa tak radikalne nezmeni... Podla mna je to blbost. Mozno sa clovek polepsi v urcitych veciach,ale nikdy to nie je taktyto obrat.

liana

Pošli ju na túto stránku, nech si najde a prečíta čo si napísal. Ak ťa má rada, vráti sa k tebe. Ak nie, bude ti aspoň vďačná za úprimnosť. A v tom prípade by ste sa aj tak skôr či neskôr rozišli. Hlavu hore, si dobrý chalan, niekde na teba čaká tá, ktorá si ťa zaslúži.

erik z pr

Spolu už nebudeme aj keby som ja akokoľvek chcel.Neodpustí mi.A mala aj iné dôvody sa so mnou rozísť.
Je tu len otázka.Mám jej to poveda? Na jednej strane, že áno. Poprosiť ju o posledné stretnutie a všetko jej povedať aby vedela s kým chodila a mať čisté svedomie. Časom by sa to aj tak asi nejako dozvedela.
Ale keď jej to poviem,môžem ju zraviť ešte viac a už nemusí nikomu veriť. Pretože ja som ju takto klamal veľmi dlho.No časom by to asi aj tak zistila nejako by sa to k nej dostalo aký som bol. No môže aj nemusí. Poradte ako sa zachovať aby to bolo najlepšie pre oboch. Spolu už nebudeme asi vôbec na to nie je asi žiadna šanca len čo spraviť ďalej.Ja by som s ňou ale chcel byť.

zuzak

no myslim ze ak ma trochu citu tak by sa nemala urazat za to co sa jej chystas povedat a nemala by reagovat negativne...mne by to velmi lichotilo keby mi niekto povedal ze sa kvoli mne dokazal zmenit (teda samozrejme ak je to zmena k lepsiemu)...mozno na nu to podobne zaposobi a vtedy si vlastne uvedomi ako ju mas naozaj rad...ved vlastne kvoli nej si sa zmenil. Aj ked si jej zozaciatku trosku klamal, bolo to preto ze si ju chcel a neskor si zistil ze ju (asi) milujes a chces byt taky aky si teraz...hlavne jej podakuj za to, ze kvoli nej si sa stal "lepsim" clovekom. Je dolezite aby ten druhy vedel, ze druhemu na nom zalezi a ze si ho vazi...Neviem ako to dopadne, ale drzim palce a potom sa ozvi.

erik z pr

no ako ju poznám neodpustí mi. Tak jej to mám aspoň povedať preto aby bola pravda vonku? ABy vedela že s kým vlastne chodila?

00001

Nemyslím si. Mala by pochopiť, že kvôli nej si sa zmenil, síce si ju zo začiatku klamal, klamal si ju o tom aký si nebol, ale počas toho klamstva si sa na to zmenil. Zmenil si sa na toho človeka o akom si tvrdil hneď od začiatku že taký si. Čiže podľa mňa tam nie je žiaden problém....A potom už môžeš len čakať, pretože bude na ťahu ONA. Veľa šťastie