Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!

Príspevok v téme: Ak máte dieťa, určite si to pozrite!!!!!
mirka 23

Vedela som (aj vďaka tomuto fóru) že očkovanie je škodlivé. Ale trápilo ma, že to nemôžem každému povedať, a aj keby som to šírila medzi svojich známych, tak ich asi dostatočne nepresvedčím. Neviem či ste videli Paľbu, kde KONEČNE povedali verejnosti pravdu o očkovaniach, ak nie, tak si to URČITE pozrite, je to sila!
www.homeopaticka-asociacia.sk

Dúfam že mi túto tému nezrušia:)

babuš

Sledujem túto tému už dávnejšie, ale už dlho som sa nezapojila. Páči sa mi názor Den, v podstate mám taký istý. Povinné očkovania sú samozrejmosťou (sú proti chorobám, ktoré v minulosti spôsobovali vysokú úmrtnosť detí), o doplnkových treba porozmýšľať, či sú na to naozaj dôvody (väčšinou sú proti chorobám, ktoré zdravý organizmus dokáže prekonať bez následkov). A pritom viem o negatívnych účinkoch a možných rizikách (nie som nepoučená, ako ma Mirka 23 kedysi obvinila), ale relácie typu Paľba beriem s rezervou.
A ešte pre Mirku 23 - ľudia väčšinou iba napísali svoj názor, ktorý je často iný ako tvoj. Založila si veľmi zaujímavú tému. Každý má právo na svoj názor, nielen ty, ale aj ostatní. A nadávať si začala ty prvá, nečuduj sa, keď sa niekto pridá.

lenka111

aj ja sa tesim z tvojho prispevku Mirka...a tiez z toho ze sa najde niekto kto neveri klamstvam a snazi sa zit inak...

mirka 23

Lenka tešim sa z tvojho príspevku, lebo skoro každý mi tu nadával. Aj ja chodím pravidelne na stránku badateľ a čítam nové príspevky.

lenka111

ahoj mirka 23, super ze si tu nahodila tuto temu. som rada ze viacerym ludom uz doslo \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \"o co vlastne ide\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\". ja som tiez proti ockovaniu. a stranka -odkaz odstránený- ktoru si tu par krat spominala naozaj pomaha otvarat ludom oci. tu stranku uz pravidelne sledujem vyse roka a velmi mi pomohla.

keratin

ludia spamatajte sa, zase prekrucate fakty...to, ze sa niekomu urobi zle, neznamena, ze ockovanie je zle...pozrite si statistiky umrtnosti, spytajte sa lekarov, kolko zivotov uz zachranili vakciny proti tetanu, besnote, hemofilom, hepatitidam.
homeopat nieco povie a ludia su mimo...keby ste aspon vedeli, o com je homeopatia :(

anka

Ahoj!
Chcela by som Vám napísať moju skúsenosť so zaočkovaním. V robote nám ponúkli, že sa môžeme zaočkovať proti kliešťom (kliešťovej encefalitíde). A tak som si povedala, že prečo nie, veď keď je to zadarmo, tak idem nato. To som však netušila, aké to bude mať následky.

Už po prvej dávke vakcíny som sa cítila unavená, ale nebrala som nato ohľad, nakoľko pracujem aj v noci, tak som si myslela, že som unavená z toho.Druhá dávka, to už bolo horšie, hneď po zaočkovaní som sa cítila veľmi slabo, mala som zvýšenú teplotu, chodila som ako omámená, tak som sa vybrala znovu k doktorovi, vôbec ma nenapadlo, že to môže byt dôsledok vakcíny. Pánovi doktorovi som síce povedala, že mi je zle od očkovania, ale on mi aj tak predpísal ATB a to už bola vraždiaca kombinácia!!! V noci som dostala ťažký šok, moja pomoc prišla našťastie za minútu 12.

A odvtedy každú noc v priebehu 2 rokov som mávala ťažké záchvaty, zlyhával mi autonómny nervový systém. Ten je označovaný ako vegetatívny, pracuje spravidla nezávisle na našej vôli, jeho činnosť nemôžeme nijako ovplyvniť. (Stará sa najmä o udržiavanie automatických funkcií takých orgánov, ako sú srdce, pľúca, žalúdok, črevá, močový mechúr, pohlavné orgány a krvné cievy.)
Myslím že to súvisí s touto témou. Našla som to na stránke -odkaz odstránený-
Je tam celý príbeh. Myslím že komentár k tomu netreba.

radana

Gater,ja sa nehnevam a ani nemam preco.Rada diskutujem o veciach,ktore ma zaujimaju.Ani ja nie som za vsetky ockovania,ale urcitu prevenciu predsa len treba.Pekny den..

gater

Radana a ty sa pamatas na tie moje bobky? :) Ja som sa dodatocne zaockovat nedaval to moj lekar povedal ,ze mam byt uz zaockovany lebo ked som mal byt tak som nebol.A tak som aj s receptom siel do lekarne po latku...no a lekar ma zaockoval. Inac som napisal,ze to ockovanie proti otrave moze posluzit.. A naozaj mas pravdu ked pises ,ze som zodpovedny za svoje dieta...to naozaj som.Ked ti jeden povie,ze to co chces spravit je dobre a druhy ti bude tvrdit uplne inak,ze to co chces spravit je zle...nepreskumas co je dobre a co zle.. kto ma pravdu a kto nie? Tak sa teda nehnevaj.. S pozdravom j

radana

Mily gater.Ja som ti nepisala,ze mali za tebou prist policajti.Sam si mal bobky,ked si mal v juli zdravotne problemy.Naco si sa daval dodatocne zaockovat?Pisala som,ze som rada,ze moj syn ma povinne ockovania v poriadku,nakolko prevencia je velmi dolezita.Ved ked nechces,nedavaj si svoje dieta ockovat,si za neho zodpovedny.A ked ti donesie domov nejaku chorobu,ktorej si mohol ockovanim predist,tak zase ponadavaj na lekarov a na cely system,ako v prispevku,ktory si napisal vcera o 20,53.