predkozka

Príspevok v téme: predkozka
mishooo147741

ahojte.. potreboval by som sa opytat nieco ale neviem ako to presne nazvat.PROSTE VIEM SI STIAHNUT PREDKOZKU AZ POD ZALUD aj ked mi stoji lenze videl som v erotickom filme alebo na erotickych strankach ze niektory pri pohlavnom styku si vedia tu predkozku stiahnut uplne tak ze ju ani nevidno. viem znie to asi blbo co sa pytam ale ako je to mozne ze ja si dokazem len tesne pod zalud a niektory uplne? ze ju ani nevidno?prosim odpovede. dakujem

sára

tak ja som sa milovala už viackrát, ale vždy bolo prítmie, tak som mu to neskúmala. ale orál som ešte nerobila. tak som tiež zvedavá ako je to s tou predkožkou. prosím odpovedzte.

olina.

viete mi odpovedať, prosím? a ešte keď sa robí oral, tak s predkožkou hýbete, či je stále pevne za žaluďom

olina.

teraz som videla ukážku z porna a jemu sa predkožka dala vytiahnuť hore za žaluď, ale stále mu behala až dole. a ona keď ho orálne robila, tak sa jej to šmýkalo hore a zas dole až zakryl žaluď. Má to tak byť? Mám len jedného partnera, viac som ich nemala, ale tomu keď stojí, tak predkožka nebehá, je za žaluďom pevná. Tak ako to má byť?

tt_svk

buď sú tí chlapi obrezaní alebo ho majú dlhý a predkožku krátku....ale nie je to problém ak sa ti úplne nestiahne až tak ako im :)))