jazva na cele dievcatka

efe

môj synátor si minulý rok rozbil čelo o múrik a radšej sme mu to ani nedali zašiť, len stiahnuť takou piškótkou z leukoplastu. samozrejme si to odtrhol zopár krát a nevyzeralo to pekne.mal vtedy 3 roky a teraz ani nie rok po nehode mu to už vôbec nie je vidno. človek ktorý o tom nevie si to ani nevšimne. tiež ma to štvalo že ako bude vyzerať ,ale ako hovorí moja svokra každá šelma poznačená musí byť. tak som si ozaj uvedomila že nie je v ľudských silách zabrániť dieťaťu aby nenadobudlo žiadnu jazvu. to by sme ich museli do dospelosti držať na vodítku.

biab

polka aj ty si zlata aj tebe vdaka ze si skrtla o moj problem .momentalne ma to trapi hadam to prejde.vala vdaky sil aj vam.

biba

evik niesom precitlivela mama ja uz mam tiez jednu velku dceru a tuto malu mame neskor ale trapi ma to a ty ako mama to vies urcite pochopit.dakujem ti za pekne slova.tak 3 synov vychovat na to treba vela sil.pozdravujem ich.a dufam ze ta nosia na rukach.ahoj

evik

mila biba-ja mam 3 synov (teraz uz v podstate dospelych), takze tie rany a zasivance by som ani nespocitala :))). z toho dvaja najvacsi experti mali aj na tvari (brada, lice, celo, nos). ked si na to spomeniem, uplne chapem tvoje obavy-boze, to boli nervy!!! teraz si pozerame stare fotky a "lupou" hladame, kde to vlastne bolo...mnohe ani nenajdeme. neboj, vsetko sa to zahoji a o par rokov z toho budete mat rodinnu srandu a ty budes s usmevom spominat na tie soky okolo dcerky :o)

polka

Biba,evik má pravdu.Neboj sa detská pokožka je jemnučká a časom,ako dieťa dorastá všetky tieto maličkosti miznú.Časom uvidíš,ako sa to vyvíja.Ak by to bolo naopak horšie,potom pátraj po tom,ako to dať preč.Teraz sa nad tým netráp.Prajem Ti,aby si sa tešila z toho,ako Ti Tvoja slečna bude rásť do krásy.Nebuď nešťastná,teš sa z každého dňa ktorý spolu prežijete,aby si mala v budúcnosti na čo s úsmevom spomínať.Páááá!

biba

evik dakujem .u mna je to este v pamati cerstve.ale dakujem za optimisticky pohlad na svet.ja dufam ze ze pracu odviedol,ako sa ma,ved predsa je to na viditelnom mieste aj ked nikdy neviete ..ale dakujem

evik

zo skusenosti s mojimi detmi ta mozem ukludnit, ze tieto jazvy casom vyblednu a su velmi malo viditelne-skoro vobec. zalezi aj na chirurgovi, aku robotu odviedol...a ak by jej to neskor predsa vadilo, laserom sa daju stopy odstranit uplne.