paci sa vam meno laura

larva lavor

volam sa laura a mne to vobec nevadi ako ma prezyvaju podla mna jeto sranda ale dam vam dobru radu vsetky lauri na svete chlapcov alebo dievcata ktori vas tak prezyvaju tak si ich vobec nevsimajte a hovorim vam ked vyrastiete vobec vas tak nebudu prezyvat :Osobným číslom tohto mena je 7 - Tajomnosť. Ženy s týmto menom majú v sebe niekoľko tajných svetov a dlho trvá, kým nájdu samé seba. Pretože sú zmätené zo svojich túžieb, plánov a cieľov, ťažko im môže niekto iný porozumieť. Stále menia svoje nálady, nedokážu v mladosti žiť v harmonickom a trvalom vťahu. Až keď si sami ujasnia, čo vlastne chcú a kam sa túžia v živote, či už profesionálnom, alebo súkromnom, dostať, až potom sa môžu uplatniť. Sú veľmi citilvé a neznášajú kritiku, každý vtip na ich adresu je pre nich urážkou a nikdy nič nezabúdajú. Dokážu sa hnevať na niekoho dlhé roky a až v starobe niekedy odpustia banálne slová, ktoré vôbec nemali význam. Keď majú jasno o vlastnom poslaní, rýchlo dosiahnu všetky svoje ciele, pretože majú logické uvažovanie a vedia sa rýchlo zorientovať vo svete, ktorý si zvolili. Toto meno je vhodné pre Levice, Baranky, Býčice, pretože tieto znamenia zmenšia ich rozpoltenosť a pomôžu Laurám skôr nájsť správnu cestu životom. Vhodnou farbou, ktorá by mala Laury obklopovať, je zelená.

jjjjj

nenormalne sa mi paci toto meno!!!!!
a btw, na kazde meno sa da vymyslit prezyvka ;) stale lepsie laura - larva ako janka - šťanka (ako mna volali) ;)

zuzic

urazaju sa len deti:)
takze s tym by som meno nevyberala ale take co sa mne paci:) mne sa pacia aj slovenske, chlapec martin, danko, andrej. dievca katka, pripadne ta laura

larva

nepáči sa mi meno Laura preto že ma prezívajú pod menami. larva,baura a
vajce dinosaura.Ato ma uráža.Ale
ignorujem to.
neviem to už dalej vidržať.
ked sa hráme tak si vždicki zmením meno
ale ostatné babi si nechajú svoje meno.
Aspoň vtedi ai mislím že mám iné meno.

za8icka

Nic si z toho nerob ze ti tak hovoria. Ich to prejde ked dospeju. Ked sa chce na kazde meno sa da vymysliet nejaka sprosta prezyvka ale to je uz o inteligencii cloveka

ansika

ale co chcem povedat, pozeram na internete spravy z jojky a som sokovana, ake su na slovensku povodne. Drzim palce, prezite to doma. vsetci slovaci co sme tu, daleko za hranicami na vas myslime.

ansika

Laura je krasne meno, krajsie ako liliana fuj. Ale je to nazor vkusu, tak nebud smutna, vzdy to mas 50 na 50 minimalne. Ja sa volam Adriana a tiez sa mi to meno nepacilo, ale odkedy mi vela ludi povedalo, ze mam pekne meno, som s nim spokojnejsia..tak 50 na 50 a to je ok.