je to mozne taky vztah?

Príspevok v téme: je to mozne taky vztah?
dasťo

Mám len 16 rokov o pár mesiacov 17.No veľmi veľmi túžim po vsťahu.Nie taký že len úlet ale skutočný vážny vťah.Nemyslím sex na to mám čas. Mal som vťah aj to dievča chcelo vážny zo začiatku ale nakoniec to stroskotalo lebo sa chcela zabávať.Ja netúžim chodiť na disko ale chcem byť s deivčaťom.Som asi veľký romantik. Byť len tak s chalanmi vonku alebo kamarátkou ma nejako nenapľňa.Túžim po láskeMyslím že som dosť vyzrelí podľa názorov okolia.Ale je možné vážny vťah v mojom veku? Nájdem také dievča? Bojím sa toho, že to dopadne ako teraz, že to deivča ma nechá lebo sa bude chcieť zabávať.

natala

dasto mas sice len 16 ja mam o 3 roky mladsieho mam 23...moj otec je od mamy o 2 roky mladsi.my si rozumieme velmi dobre a zacali sme spolu ked on mal 16 ja 18 a o chvilu 19, je mi s nim dobre a ma viac rozumu ako ten predtym ktory bol odo mna o 5 rokov starsi, tu nieje o com si uplne normalny chalan ktoreho uz puberta presla :) ja mam na to taky nazor

dasťo

No myšlienka je to pekná.Na pokeci ale aj normálne si úplne super rozumiem s babami ktoré majú 25 a viac.Dokonca aj s 38 ročnou.Pravdaže nič s nimi nechcem mať len dávam príklad. A tak ktorá 18 alebo 19 ročná baba by si všimla 16 ročného chalana a chodila s ním? To sa mi zdá byť dosť nemožné

orgi

Ak ludia hovoria, ze si na vyssej mentalnej urovni a nevyhovuje ti spravanie dievcat v tvojom veku, skus sa poobzerat po dievcatach, co maju okolo 18 rokov.

dasťo

Možno áno možno nie. Ja mám tiež svoje problémy ale mám dôvody prečo by som chcel vážny vzťah. A je to vlastne aj môj sen. Niekto sníva o aute ja o vzťahu.

ajka36

Dasťo,ja som a žijem v takom vzťahu o akom snívaš.S manželom sme začali ,,chodiť"v 14-ich.Boli sme kamaráti, veľa sme sa rozprávali, prechádzali, smiali sa a nikto nám nechýbal.V 18-ich prišlo prvé milovanie, na ktoré sme sa veľmi dlho pripravovali a zodpovedne.V 22-och sme sa vzali a spolu sme manželmi 15-ty rok.Dcéra prišla na svet 2 roky po svadbe.A práve tá,jedna z mojich dcér je už v puberte a ako mama sa o ňu veľmi bojím.Aj moja mama mala v tých časoch o mňa obavu, ale ja som od začiatku vedela, že je to ten pravý, najkrajší a najmilší človek na svete.Nevedela som si predstaviť, že by sa nestalo to, že sa vezmeme a budeme spolu žiť a tak to bral aj on.Myslím si, že je dôležité na akej mentálnej úrovni sú tí dvaja čo sa stretnú.My sme mali šťastie a dodnes to klape.Je tu úcta, láska a tolerancia.Občas zafúka aj vietor ale to len preto, lebo muž a žena sú rozdielni.Veľmi si želám, aby aj moje dcéry-mám ich dve, zažili takú lásku, zaľúbenosť, čosi nádherné.A ešte niečo, veľa starších ľudí z okolia ma odsudzovalo, že sa tak skoro ,,vláčim".Mne to bolo vždy také smiešne, že všetci už čakajú, kedy sa budem musieť vydávať ale v tomto smere som ich na celej čiare sklamala.Vždy treba mať srdce a rozum na mieste a všetky sny sa splnia.Držím Ti palce aby si našiel tú svoju princeznú.

dasťo

mne to hovorí každý že som mladý na vťah. Viem že 16 je málo a o skutočnom živote neviem ešte vela ale prežil som si svoje to tu nebudem rozoberať ale.
Ja potrebujem nejako cítiť lásku niekoho, mať niekoho komu budem veriť a bude mu na mne záležať.Som vonku s kamošmi alebo niečo robím no nenaplna ma to. Lebo nemám dievča. Ja akoby som stále niečo pre niekoho musel robiť a vtedy som šťastný. KeĎ niečo spravim pre seba nie je to ono. Už som sa skúšal toho zbaviť no nejde to. A problém je v tom že nepoznám babu ktorá by sa v takomto veku chcela viazať nejako

zuzak

myslim ze je to mozne...len treba najst tu pravu...a to nemusi byt hned...ja trebars tiez netusim po vztahoch len pre zabavu...a nikdy som ani netuzila...akurat ze ja mam zas smolu na chlapov ktori chcu skor zabavu...a to ja uz mam viac rokov jak ty;)

lenuliatko

lebo si este mlady a proste nie vsetky su take trafene ako ja ze v takom mladom veku o niecom takom zmyslaju .mas cas este.

dasťo

leže ja sa bojím a dosť.Som mal ročný vzťah a skončil preto lebo baba sa chcela zabávať.A teraz sa bojím, že ak začnem chodiť s nejakou mladou babou zase sa takto sklamem.A vlastne ani nepoznám babu čo by chcela niečo vážne mať