Gastritida - zapal sliznice zaludka

lili02041986

DOBRý DEN.POTREBUJEM POMOC.NEMOžEM ZJEST CELU PORCIU JEDLA NARAZ,LEBO MA NAPINA NA ZVRACANIE.CITIM SA TRAPNE.VYSKUSALA SOM VšETKO .NIč NEZABERA.DAKUJEM

RNG

Travenie potrebuje dostatok kyselin enzymov, vlaknin a probiotik.
Pri nedostatku kyselin sa uzaver medzi zaludkom a pazerakom neuzatvara dost pevne, v zaludku sa neznicia rozne mikroby a kvasenie a hnitie produkuje plyny, peny a toxiny(grganie, pala, bolesti zaludka).
Vsetky menovane sa daju doplnit.
Viac najdete cez google.sk pod rng, travenie, alebo enzymy a podobne.

dodino52

Mam palivé pocity na žaludku...ked spím a nad ránom ma neboli,,ale ked idem do práce stale ma páli a boli,,newem prečo...Mohli by ste mi odporúčiť niečo?..alebo stravu aka je vhodná?

zdravie14

Ersa ak budete chcieť,môžete mi napísať na mail: zdravie14@gmail.com, dá sa to riešiť
prírodnými produktami ale napíšte mi prosím o tom viac.

ersa

práve som si prečítala vaše príspevky ohĺadom gastritídy,veľmi pekne vás prosím o radu a o pomoc. Ja trpím pocitom na vracanie, vracaním, pocitom na odpadnutie. Je to hrozné mám pocit , že prišiel môj koniec, trpím tak už veĺmi dávno.chodím aj na gastro.

komovaa

Na stránke
www.optimalna-vyziva.meu.zoznam.sk
sa dozviete ako by ste si mali upraviť stravu pri tomto ochorení a taktiež že Bunkovou výživou si môžete Váš zdravotný stav výrazne zlepšiť je to vysokokvalitná výživa a pomáha pri všetkých ochoreniach týkajúcich sa tráviacej sústavy.

Enzo

Pre žalúdok môže byť údajne nebezpečné aj užívanie aspirínu. Prečo?
Aspirín je kyselina, ktorá poškodzuje ochrannú vrstvu žalúdočnej sliznice. Vytvára tak cestu pre agresívne faktory žalúdočnej šťavy - kyseliny, ktoré poškodzujú sliznicu a celú stenu žalúdka.

Ja som nedavno uzival aspirin, a odvtedy amen tma. Ked sa pozeram na svoje brucho, tam kde je zaludok, tak zasnem. Zaludok je zvecseni, vyzera to cudne. kedze iba jedna cast je zvecsena a hned vedla zaludka je "normalne" brucho.Ked som zohnuty pri praci, tak ma zacne akoby boliet. Zda sa mi ze mam zapalenu sliznicu zaludka. Na gastre mi nezistili helikobaktera ani nijaku chorobu (robili mi endoskopiu a fibroskopiu), len intoleranciu na mlieko mi zistili. No nic viac mi nepvoedali.

Poradte co mozem spravit, mam doma kokosove mlieko a probiotika (probiofix). Vecer uzivam aj psyllium (vlaknina, ale nie kazdy den) a cez den jem aj zeleninu a ovocie. Tie probiotika jem rano pred jedlom.

romika187

ahojte chcela by som sa spytať mam gastritidu,chcela by som vediet ci je možne pri tejto chorobe otehotniet?či stym nevzniknu nejake problemy dakujem..

roman08

Katrinka rng na slovensku nepredava bolo to tu spominane uz vela krat.mal predajne ale uz ich zrusil atie produkty nie su jeho on ich len kupoval a dovazal na slovensko.