Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Stit.zlaza, odpoved som nenasla v temach..prosim o radu

rudienka

Tie výsledky nemáš až tak zlé...ale lieky udeš užívat asi do konca života...na to si zvykneš....ja som mala TSH - 60,00mIU/l

lubver

TSH ma byt 0,35 - 4,94mIU/l
FT4 ma byt 9,00 - 19,05pmol/l
nemas to dobre ja som to mala tiez zle po dlhodobom uzivani EUTHYROXu je to OK lieky mam do konca zivota

lek

Treba uviest aj jednotky za tymi cislami. neviem ake mas tazkosti, ale je mozne, ze mas zvysenu funkciu stitnej zlazy. Ale opakujem chyba mi tam, v akych jednotkach sutie hodnoty.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Stit.zlaza, odpoved som nenasla v temach..prosim o radu - Fórum - ZDRAVIE.sk