Chcem byť letuška

Príspevok v téme: Chcem byť letuška
dievčinasosnom

Veľmi by som chcela byť letuškou, lebo v mojej budúcnosti by som nechcela len sedieť na jednom mieste. Chcela by som cestovať a spoznávať ľudí, učiiť sa nové veci, o kultúrach a tak ďalej :)
Viem, že na to treba vedieť dobre po anglicky, a ďalší jazyk je výhodou. To je akurát pre mňa, lebo som na jazykovom gymnáziu a učím sa angličtinu a nemčinu. A mám z nich celkom dobre známky. No a na nete som čítala, že treba vediet plávať-to viem :), byť milá a príjemnaa a komunikatívna- až na tú komunikatívnosť, ale myslím že to by sa po čase spravilo :) odporúčaný vek budem spĺnať o štyru
i roky, pas sa spraví :) ale z vety "schopnost samostatnej orientácii v zahraničí" mi behá mráz po chrbte :) no po prvý krát by som asi mierne spanikárila, ale potom by to už šlo. A ešte treba mat niečo aj so psychológiou, aby som mohla upokojovať pasažierov že sa ani nehodou nezrutime do rozbúreného oceána. To jedine som si istá, že by som zvládla

viem že letušky nelietajú po celom svete, ale že napríklad rok lietajú len na jednej linke, z jedného miesta na druhé, ale aj tak sa mii to páči:) Prosím vás teda ak je tu niaka letuška nech sem napíše a popíše niečo o tom :)
A len pre info:toto nie je len sen 14ročného decka. Sice som už vela krát zmenila moj nazor na idealne zamestnanie, ale nikdy som sa o žiadne z nich nezaujmala tak ako o toto :)len dufam ze mi to vyddrzi :)

TAK PROSIM PISTE!!!

THEMONSTER

chcem sa stat´ letuškou . Mám spravenú strednú školu obchodu a služieb zamerané na obchodné a informačné služby so zameraním na medzinárodné obchodné vzťahy. Ovládam anglický jazyk písmom aj rečou , nakol´ko som chodila do jazykovej školy : nemčina mi ide len hovorovo . Môj zdravotný stav je výborný . Mám 173 cm a primeranú váhu . Viem dobre pláva´.Som flexibilný človek a predovšetkým spolahlivý , komunikatívny.

stewardess

Ahojte. ovládam anglický a nemecký jazyk. Velmi rada cestujem a spoznavam inych ludi. Mohli by ste mi napísat, ci by som si mohla byt letuska? Mám 160 cm.

pompom

byt letuskou je strasne nezazivna praca podla mna ale mozno to vnimate ako zenu ktora precestuje svet len asi malo vidi.Sledovala som.letusky co robua len rozdavali hedlo a v duchu dufali ze nue je medzi cestujucimu ziaden problematicky pacient aby useli zapojit vsetkt vyskolene psychologucke triky.Len rozdavali jedlo a snazili sa ku kazdemu byt velmi mile a vyrovnane aby budili dojem ze su pasaziery vzdy a za kazdych okolnisti v bezpeci.naposledy co som letela jedna sympaticka s potpatkami mala len asi okoli 160cm cize uz nesplnala ocakavane kriterium na vysku.Pravdepodobnw prespavaju v roznych destinaciach kym pride ich spoj kde maju pracovat ako lwtusky.Jemne svieze licenie usmev jazyk mal by hyr samozrejmostou empatia ludskost diplomacia vediet jednat posobut na ludu urcite su psychologmi skoleny.Dlhodobo skor vhodne pre zeny ktore si este nezalozili rodiny a casova flexibilita a vzdy a za kazdych okolnoati zachovat ludsku tvar nue ako kapitan lode ked ako prvy usiel.Podla mna je uz vzrusujucejsie pracovat ako delegatka v zahranici.a zdravotny stav odolnost voci problemom vp vyskach ako napr nesmierna bolest usi ako mam ja.Ja napr pri zlitnuti musim mat palcami zapchate usi a este si do nich davam vatu s olejom a do ust mentolovy cukrik aby som vydrzala neznesitelnu bolest.a ked pozeram vokol malokto to ma na cestujucich len jedno male babo revalo od bolesti a ja trpela velmi.Taketo veci ty nesmies mat musis byt odolna.

dievčinasosn

Ahoj,volám sa Natália.Najprv som chcela byt logopedičkou. No zmenila som názor.Moj vysnívaný job je LETUSKA! Viem že treba ovládat jazyky. Anglina,nemina v pohode.Výška? ešte rastiem ;) ... Výška musí byt minimálne 162 cm...100% zd. stav. mám..Len na akú strednú mám íst ?? .. Píšte prosím aj sem ale na moj mail. ;) zofinka252@gmail.com ďakujem !

luciiiiiiiii

Ahojte ja chcem byt srtraasne letuškou zatial viem anglicky a nemecky a učím sa šanielčinu dúfam že kým skončím celú školu budem vediet royprávat ešte 2 dalšími jazykmi a chcela som sa spítať ako ten kurz prebieha či sa za nho plati a tak diki pa

sususu

No baby tak ja pracujem pre letecku spolocnost ale v zahranici. Nie som sice letuska lebo to by ma nikdy nebavilo ale mam skusenosti, v sucastnosti pracujem pre tretiu spol. v poradi. Chcem Vam len povedat ze to nie je take ruzove ako si myslite, hlavne kolko aeroliniek existuje na SVK ?? Danube wings a este dalsie dve - chartrove ktore lietaju kade - tade...takze vyberat si odkial kam - na to zabudnite. Taktiez je velmi dobre vediet ze tak sa jedna o scheduled flight company lietaju tam a hned aj spat. Takze stihnete akurat tak vidiet letisko. Nic viac. Ak sa jedna o Emirates napr. tak nezabudnite ze sa domov dostanete max. tak raz za 4 mesiace. Anglictina musi byt samozrejme na profesionalnej urovni. Zdravotny stav taktiez a co sa tyka kil, vysky a vzhladu tak uz to davno nie je tak ako kedysi. My napr. nemame skoro ziadnu letusku peknu ako modelka :-) a ani v Czech airlines som nestretla peknu... su aj trosku pri sebe, aj nizke, aj s okuliarmi..takze uz to nie je davno tak ako byvavalo...

wifonka

Ahojte,
aj ja chcem byť letuškou. (nečakane) anglina nebude problém, ani ďalší jazyk-franinu viem. mám 165 centimetrov a slabší srdcový šelest, ale takmer nebadateľný? To by nemal byť až taký problém nie? ale myslíte, že bude moc problém, keď mám BMI len 17,9?

freduš

ahojte.. :) je to velky problem ak neviem velmi dobre komunikovat po anglicky? akoze pochopim co hovoria aj odpovedam ale niekedy to proste neviem na vsetko odpovedat.. ale nemecky viem.. a to musim vediet dobre anglicky aj ked chcem letiet iba blizko slovenska?? :)

STEWARD BA

Ja som steward u British Airways, môžem Vám pomôcť pri Vašich otázkach. Čo sa týka príspevku od LUVE- Určite je veľmi malé riziko stať sa letuškou po operácií chbtice, jedine ak v súčastnosti nie sú žiadne problémy.Netreba žiadnu vysokú školu iba strednú ukončenú maturitou! Taktiež nie je to len čašníčka. Zažil som na palube veľa zaujímavých vecí. Aj keď je RYANAIR nízkonákladová spoločnosť, bola by to určite posledná voľba! Jazyk je predovšetkým predvolený anglický je len výhodou vedieť viac jazykov. Veľa spoločností usudzujú akú máte školu ja mám Manažment regionálneho cestovného ruchu, strednú aj vysokú. Mám titul Ing., študoval som len dva roky. Aj keď psychotesty nie sú jednoduché.Prajem dobré vybranie LTSP.