FEROMONY FEROMONY FEROMONY FEROMONY

feromony

no ja som si ho kupil Love and DESIRE a je to hlupost len to stalo kes a nic z toho takze asi tak nekupujte to je to blud 1!!!@!!

majka.

dnes mi to prišlo. je to ako parfém, taká sladká vôňa, dosť silná, lebo som si strekla raz a cítila som to celé dopoludnie. / bola som v práci/ nič výnimočné som nezaznamenala. a potom som išla do fitka a tiež nič. a bola som s priateľom a pýtam sa ho, či niečo cíti / teda akože nosom, alebo telom, myslela som či je vzrušený alebo niečo iné /. a on, že nič, len čito že či mám nový parfém, lebo dosť voniam. TAKŽE JE TO BLBOSŤ, ZBYTOČNE VYHODENÉ PENIAZE. to sa zas len niekto chce nabaliť a oklamať nás. dala som za to 1300,- Sk. vrátila by som to, ale bojím sa, že mi nevrátia peniaze. veď aj za tento tovar som čakala 5 týždňov. no čo už, nevonia to veľmi dobre, ale veď niekto dá za parfém aj 3000-4000,- Sk. TAK SA NEDAJTE OKLAMAŤ.

RNG

Feromony su znacne individualne. Spravny je znacne pritazlivy, nespravny moze byt vyslovene odporny.
Stretol som sa s oboma, tu predavaju vonavky s nimi uz vyse 10 rokov.
Osobne mam ale radsej nenasilnu jemnu vonu(tiez silne individualne) moja zena pouziva ten isty jemny parfem uz vyse 40 rokov, dnes je ho velmi tazko dostat(Madame Rochas, eau de parfume, seversky recept, lebo je aj juzansky-tj pre subtropicke krajiny a ten nie je az tak dobry, je prenikavejsi)

Artea

Ahojky, tak co? vravel si, ze si si to objednal a das vediet...tak aky mas nazor? zabera to, alebo je to len reklama? diky moc :o)