Dá sa otehotnieť aj pri orálnom sexe???

Príspevok v téme: Dá sa otehotnieť aj pri orálnom sexe???
sisi6

S priateľom sme spolu zatiaľ krátko, ešte nemali pohlavný styk a zatiaľ neberiem ani antikoncepciu. Chcel by so mnou vyskúšať orálny sex, no ja nemám zatiaľ veľa skúseností a tak sa bojím, či sa dá aj pri orále otehotnieť. Môžem otehotnieť ak sa mi urobí do úst a ja to prehltnem? Alebo aj keď to neprehltnem? dá sa takýmto spôsobom otehotnieť? Viem sprostá otázka. Ale nemám nejak veľa skúseností tak dúfam že mi dakto poradí.

akinom007

divca pre boha ziveho keby si trosku rozmyslal tak pochopis ze nie! ved ked to aj prehltnes tak ti to pojde do zaludka nie do maternice a so semenom v zaludku neotehotnies.
Dieta sa vyvija v maternici..

moniqa87

hh, boze, no nic, nie si blba, ale pride mi vtipne ako si sa dala lahko zneistit kamoskou..., lebo to, ze ona uz sexuje, alebo vystriedala x partnerov este neznamena, ze ma o tom aj patricne znalosti...
nabuduce ti staci si len pozriet nejaku biologiu aby si zistila, ze maternica ma len jeden vchod, ktory je aj vychodom sucasne a teda myslim posvu a traviaci trakt vyustuje cez zaludok do tenkeho creva, dalej do hrubeho a potom von z tela...
tak nabuduce len otvor nejaky atlas ludskeho tela a kamosku strcis do kapsy aj ked si panna...
poradim ti v tejto oblasti sa zacni viacej vzdelavat, tak som to aj ja urobila a teda ma nemoze nic prekvapit, koniec koncov tato oblast ako zaujmove studium je velmi zaujimava, tak do toho... vela stastia

sisi6

V iných oblastiach ho už poznám dokonale, poznáme sa už viac ako rok...najskôr sme boli veľmi dobrí kamaráti.

aandrejkaa

tak to som rada :) že k tomu pristupuješ zodpovedne :) tak vám držím pršteky, aj keď v tvojom veku by som radšej zvolila spoznávanie priateľa v iných oblastiach ako tých intímnych...

sisi6

For aandrejkaa: ďakujem za radu, určite to využijem. Ako dlho som s priateľom? 3 mesiace. Rozhodne sa do ničoho nenútim a nič nerobím z dôvodu že kamarátky to už majú za sebou, na také niečo mám ešte dosť zdravého rozumu.

sisi6

For Marisssa: Áno mám 17 rokov a nehanbím sa za to... Je pravda že by som to mohla vedieť. Mne to bolo tiež čudné ale rozoberali sme to s kamoškami, ja som si myslela že to nie je možné, no jedna moja kamoška tvrdila že je to možné. V takýchto veciach má viac skúseností, preto som si to chcela radšej overiť.

aandrejkaa

toto som ti našla na nete:

Orálny sex sa môže používať ako predohra, alebo nahradiť samotnú súlož, pričom si nevyžaduje použitie žiadnej antikoncepcie a je vhodná aj pre páry, ktoré ešte technicky spolu sexuálne nežijú.

viac si toho môžeš prečítať na:

zena.centrum.sk

ale neber to ako, že ti dávam návod... skôr by som ti chcela povedať, že takéto veci by si mala robiť až budeš pripravená, celý vzťah bude úžasný vo všetkých smeroch... a nie aby si to robila, že to chce priateľ, že niektoré kamošky to už majú dávno za sebou a podobné argumenty.... ja som v 17 ani nad takýmito vecami neuvažovala... nemala som dôvod :)

aandrejkaa

tak ja by som už musela byť tehotná.... neviem koľko krát :) nemusíš sa ničoho báť a koľko ste spolu s priateľom? Viem, že krátko, ale čo to znamená krátko?