nevera, preco prave ja

Príspevok v téme: nevera, preco prave ja
delfi

s manzelom sme spolu uz od 16. mame krasneho syna, ktoreho velmi lubim. nas vztah s manzelom ochladol a take nieco ako 10 vyrocie svadby odbil, ze si mam kupit co chcem, vsak peniaze mam. pred 2 mesiacmi odisiel na rok prec a stalo sa nieco, o com som nikdy ani neuvazovala. nasla som cloveka s ktorym si rozumiem a teraz neviem ako dalej. povedat to manzelov, alebo ja neviem..

888

vecernica,mozno mas pravdu/v tom,ze to nemusi byt ruzove a dobre s milencom/,ale na co ju tu navadzas?aby klamala a podvadzala manzela?ked jej tak zle s manzelom nech ide za milencom a ked dopadne zle,tak aspon sa pouci...

vecernica

manzelovy este nic nehovor, 2 mes je prilis malo aby si milenca spoznala aky naozaj je. Este pockaj ,neveri mze nebudu problemy aj s milenocm.Ale chapem ta co sa toho citoveho chladu tyka, ze si si nasla risenie a potrebujes byt chapana. Skus tento milenecky vztah drzat v tajnosti.Ale uvidis, ze to nebude az take ruzove ako sa ti to teraz zda.Podla mna po roku sa budes vediet rohodnut ci sa dat rozviest ,skor by som to nerobila..

kekso

JANICA: sklele, bravo..lepsie by som to ani ja nevystihol..tvoj prispevok je hlasom zrelej zeny, ktora neponuka kratkozrake riesenie problemu, na rozdiel od inych..
..a este netreba zabudat, ze vinu na rozpadajucom vztahu nenesie len jeden..delfi zamysli sa nad tym, ako si sa ty spravala k manzelovi, a ci si mu davala tolko lasky kolko potreboval, a ci si len nebola jej spotrebicom..

janíča

nepýtaj sa na forach, čo s tým. je to tvoj život!!!!!!!ako si ho budeš žiť je len a len ne tebe.chceš od nás( od fora) požehnanie nevery??????? zamysli sa čo by sa stalo,keby ti niekto oznámil,že sa tvojmu manželovi niečo stalo...(nechcem to privolať)bola by si zufalá,alebo by ti to "vyhovovalo"? vyjasni si čo k nemu cítiš, a podľa toho sa zariaď.v prvom rade je dôležité čo cítiš ty,až potom keď si to vyjasníš,rieš čo cíti tvoj muž.a nevera? je to len dôsledok. osobne som zástanca toho,že nech sa deje čokoľvek, kým neukončím jeden vzťah,nevrhám sa do iného.príde mi zbabelé sedieť na dvoch stoličkách. také,veď keď to s novým nepôjde,starý tu bude aj tak. je to nefér .a vyhovoriť sa na to že odignoroval výročie... možno si mala skúsiť povedať, vieš ja nepotrebujem darček,chvíľu sa poď so mnou rozpráať,buď so mnou a drž ma za ruku,nech viem že ťa tu mám...darčeky na výročie sú hlúposť,výročie je o ľuďoch

1eny1

delfi, nestal sa z vášho manželstva taký stereotyp. No vieš práca, domácnosť, deti a na seba ste pozabudli. Čo tak skúsiť keď príde ísť sa niekam odreagovať, niekde kde vieš, že ti nepovie nie. Sami dvaja ako niekedy, možno skôr bude komunikatívny a ty sa presvedčíš či si spolu on s tebou rozumie a ty s ním. A možno aj to je dôvod, že niečo ho vnútry zožiera a nedá to von zo seba. Nie je žiarlivec, alebo nejaký dôvod žiarliť.

usiko

delfi, no, neviem, ale ja by som to nechala tak....ak sa nechce rozpravat, tak sa nerozpravaj a podal navrh na rozvod...vies, hocijaky psycholog by ti povedal, ze kvoli detom sa neoplati ostavat spolu, s niekym, s kym si nerozumies....potom z teba bude v starobe stara baba, nasrata na vsetko,vztahovacna a nastvana na cely svet,,,,ja mam take dve starke a to len preto, ze zostavali spolu s muzmi len preto, ze trebalo.....a mam tu toto...neurob toto tvojim detom a buducim vnucatam.....zeny by mali prestat verit, ze sa muzi zmenia.....