Balea - krém na celulitidu

Príspevok v téme: Balea - krém na celulitidu
leila

ahojte, ja by som sa vas chcela spytat, ci mate niektora z vas skusenost s tymto pripravkom od znacky balea. Vcera som bola v DM a pozerala som sa na tu cenu okolo 129,- takze je to o viac ako polovicu lacnejsie ako kremy ostatnych znaciek. Ale neviem teda ze aby sa aj ucinok dostavil. Tak keby ste mi napisala. Vdaka :)

rew

baby, nechcem machrovat ale dnes v skusobnej kabinke som si vsimla ze ani pri tom sprostom osvetleni mi uz celulitidu nejak nevidno :) hmm.. zeby vela vody..? nic ine som v poslednej dobe nerobila nejak poctivo.. mozno trosku masaze.. a pouzivam v poslednej dobe telove mlieko niveu s Q10.. tak neviem ci aj to by mohlo zafungovat nejak... ale som happy :)

aellen

kelyqua to máš pravdu.. zbytočne vyhodené peniaze..tá zdravá strava..cvičenie..veľa vody a masáž s masážnou rukavicou.. to skor.. ;)

kelyqua

Vsetky tie kremy su na jedno kopyto, ci drahe, ci lacne, celulitidu ti to neodstrani. Pouzivam ten od Nivey Goodbye cellulite, samozrejme som popri tom zacala aj cvicit, co je samozrejmostou, ale tie zazraky, co to slubuje, som nepostrehla ani trosicku. Dokonca mam pocit zhorsenia. Takze na tvojom mieste by som sa dala na poctive cvicenie, riadne na sebe zamakat. Tie kremiky su len vyhodene peniaze.:)