Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Autoimunná tyreoditida - zápal štítnej žľazy

RNG

Zialbohu nic nie je 100% v zivote ani riesenie na problemy stitnej zlazy.
Ale principialne na autoimunitu neverim, lebo dosial sa naslo vzdy pri roznycy autoimunnych vysoka pravdepodobnost, radove vyssia roznych chorob, ako medzi ostatnou populaciou. Zato, ze lekari nevedia dnes povedat, ake su to mikroby ci parazity alebo ich kombinacie a zamorenia, lebo nemaju dostatocne dobre diagnozy na mnohe(virusy, mykoplazmy, L-formy, plesne...) , to este neznamena, ze telo ma tak hlupu obranu, ze utoci bez priciny samo na seba.
Neptriamy dokaz, ze za tym su mikroby je fakt, ze su rozne mikrobialne "spustace" na to

svetla na

Uzivajte jodizovany olej.. a dalej pupalkovy olej. Mne to pomohlo. Dobre vysledky, vysadeny euthyrox 75. Uz 3 roky, raz za rok kontrola hodnot.

Sajmona_983

Aj ja beriem euthyrox 50 mám tiež zápal štítnej žlazy teraz sa mi drží na jednom čísle,neviete niekto ako by som mohla znížiť tu velkosť okrem liekov?

katarína

Dnes nám prišli výsledky krvi našej 16 ročnej dcéry, ktorá je pravidelne kontrolovaná 2 razy do roka u endkrinologičky. Výsledky mala f 14.97 pmol/l, TSH 3.131 mIU/l, antiTPO nad 1300 U/ml /0-60/, antiTG nad 500 U/ml 0-60/, vôbec neviem čo tieto výsledky znamenajú. Nájde sa prosím niekto čo mi to vysvetlí. Ďakujem a prajem pekný deň.

lek

Autoimunna thyreoiditida je chronicky zapal stitnej zlazy. V tele sa zacnu vytvarat protilatky proti vlastnym tkanivam alebo aj proti vlastnemu hormonu a tieto vyvolaju zapal. V dosledku chronickeho zapalu neskor dojde k poklesu funkcie stitnej zlay, takze uz netvori dostatok hormonu a preto ho treba dodavat- tak preto dostavas Tyroxin, on samotny zapal vlastne neovplyvnuje, riesi dosledok toho zapalu. Niekdy je vask tyreodídotida len jednym prejavom celkoveho autoimunneho ochorenia, kedy sa tvoria v tele protilatky proti roznym taknivam v tele (napr proti svalovym vlaknam, proti bunkam v klbovom puzdre, proti bunkam slinnej zlazy atd) Autoimnunne ochorenia patria do ruk reumatologov.

kjarka2

Ja neviem, čo to sa vo mne deje, ale tiež sa mi v tele vytvárajú nejaké protilátky, ktoré mi spôsobujú nízku zrážanlivosť krvi.Neviem či to súvisí aj s tou tyreoditidou ,ktorú mám.

RNG

moj nazor a rozne prostriedky na tzv. "autoimunne choroby", najdete vo fore pod nazvom "autoimunne choroby"
Za kazdym zapalom je pricina. Samotny zapal sa da potlacat roznymi protizapalovymi(curcumin, bromelain boswelin, quercitin, vitamin C) ale treba adresovat aj moznu skrytu pricinu, niekedy nazyvanu aj "spustac"(krypticke:virus, bakteria,mykoplazma).
Niekedy moze na to pomoct aj extra jod, ktory sa podiela na roznych telesnych procesoch(hormony, enzymi...)

kjarka2

Autoimunitná tyreoditida- je v preklade je zápal štítnej žlazy.
Ja beriem L Thyroxin.Moja reumatologička ,ktorá mi zistila osteoporozu, tvrdí, že je to od zápalu št.žľazy. Osteoporóza
mi neustupuje ani po liekoch,práve naopak. Tebe ten zápal ustupuje alebo je rovnaký? Mne sa v tele tvoria nejaké protilátky kt.mi to spôsobujú.Ja mám anti TG 322 - ref.hodnota má byť 115, a anti TPO 120-ref.hodnota má byť 34. To sa nemá liečiť aj zápal. Ty chodíš do Ľubochne? Ty pociťuješ nejaké problémy?

Textová Inzercia

Máte problém s erekciou?

Erexus vyrieši váš problém! Náhrada liekov založená na prírodnej receptúre bez lekárskeho predpisu s extra silou!

Správca siete - SANDING

Správa firemných počitačov. Bratislava a okolie.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Autoimunná tyreoditida - zápal štítnej žľazy - Fórum - ZDRAVIE.sk