Palenie v tele

David 88

Dobry den prosim vas ja mam pocit poleptania neskutocneho palenia ako keby ma zrala kyselina.
Pali ma prava strana tela. Chcem sa informovat ci tu niekto nemal taky problém alebo ci je mozne kedze som mal helikobaktera a uz dost dlho ho nevedia vyliečiť ci mohla kyselina zo zaludka preniknut do tela a poškodiť pravu stranu tela ďakujem

Pfuuuu

Dobry večer. Pred pár dňami som čítala vaše príspevky vzhladom na to že som mala práve tento problém sprevádzaný nevoľnosťou či príznakmi ako npr. zvláštne občasné trnutie jazyka a iné. Zistila som že u mňa to bolo spôsobené dehidrataciou. Nepocitovala som ale vôbec smäd. Ked som si to uvedomila vipila som fľašu vody a hneď všetko odišlo. Dúfam že som aspoň niekomu týmto prispevkom pomohla.

slavena

Ahoj no ja mam problemy uz pat rokov zdravotne s ktorými chodim stale.

To palenie sa stupnuje, len uz rozmýslam ze to moze byt naozaj aj zo stresu ci strachu co prezivam pri mojej chorobe.

Stale dokola vysetrenia atd. caka ma magneticka rezonancia. Pred rokom mi ukazala 9 cm cystu, pri operacii sa nezistila a problemy pretrvavaju stale. To palanie je hlavne po jedle a pri sedeni to citim v bruchu, prechadza to do ladvin a konecnika. Skuste sa poradit aj s urologom. Ak mama casto chodi mocit tak to moze pomoct. Ja chodim na liecbu do nemocnice koli castemu moceniu. Podavaju mi lieky cez mechur a celkom to pomohlo. Ale rozmýslam uz navstivit aj psychologa, lebo to trapenie trva uz 5 rokov a na psychike to nikomu neprida.

slavena

Ahoj, no ja mam presne takýto problem. Vyzerá to na celiakiu z výsledkov z krvi. len potvrdit mi to mozu az ked budem mat odobrane vzorky zo zaludka. No citala som o tom vela, ze je to aj z totálneho vyčerpania organizmu, z dlhodobého stresu, alebo respektive strachu.

vianoce

Chcela by som sa vas spytat to palenie sa vam prejavuje ci je zima a ci teplo? A poradil vam uz niekdo nieco na to? Moja mamina ma palenie nemoze obsediet v noci sa nato zobudi. Ze je to hrozne. Ak Vam niekdo nieco poradil na to dajte mi prosim Vas vediet. Dakujem.