NAFUKNUTE BRUCHO ZLE TRAVENIE

slavka318

ja som vyskusala toho viacej mne pomohli enzymy od HealthForce, prestalo ma nafukovat a nemam zatazeny zaludok v kuse zo vsetkeho ako predtym.

[zruseny12]

hakira,traviace enzymy su na to aby ti rozlozili potravu,dobre,ak nemas dostatok enzymov tak potrava v tebe hnije,nafukuje ta a telo trati vitam.a mineral.a postupne mas plno zdravotnych problemov.

hakira

aj já mám problém s trávením čo sú to tie enzymy mám chronickú pankreatitídu
a začínam mať problém aj so stolicou objednala som si colonit na prečistenie uvidím či mi to prejde

[zruseny12]

este k tym enzymom,ja som s nimi osobne spokojna...ale aj tak musim davat pozor,co jem....beriem aj hod.pred jedlom...aj pocas obeda...
a teraz som zacala brat aj hodinu pred ranajkami...lebo ja si musim dat do poriadku tie creva...asi ma ta hadicka neminie...:0((((........

[zruseny12]

Ahoj bambussa...a co vsetko obsahuju...napis mi to ak sa ti chce...
no s tymi hemoroid.moze byt,lebo ked je travenie zle vsetko je vcudu...mne 14.1.pribudla dalsia diagnoza na ocnom...a to ich mam uz 9dg.tak sa necudujem ani tebe,ze mas nieco este okolo....a to nepocitam pokazene zuby,vypadavanie lasov,kvalita clasov sa mi zmenila,nechty sa mi lamu su ako papier...atd.
to nafukovanie je len mozno docasne...

jardo23

ahoj RNG.chcem sa spytat, ze ked mam taky problem, ze ked nieco zjem tak mam hnacku a ked si utriem stolicu, tak na toaletnom papieri zostanu take kvapky krvi..je to vazne?

bambussa

ahoj maria, uz mam enzymy, zatial ich beriem len 4 dni ale mam pocot ze nic sa nezmenilo, skor naopak, ze som este nafuknutejsia. ale to moze byt aj mozno z nejakej virozy alebo co, uz fakt neviem, skvrka mi v crevach a navyse mam podozrenie aj na hemeropidy (akoby toho uz aj tak nebolo dost :( )

[zruseny12]

bambussa,dakujem za opytanie,momentalne som prisla z prechacky tak sa mam celkom ok,inak tiez celkom ok,myslim,ze tie enzymy mi dost pomahaju a tie probiotika ako som pisala...ale minule som zjedla studensku pecat a myslela som,ze my roztrha creva,takze musim si stale davat pozor na to,co jem...pekny vecer...ale mam take chute,a jedla by som prave to,co mi skodi...
je to velmi nespravodlive,ze clovek nemoze jest vsetko,co chce...maj sa krasne...a drz sa...