Vysoke horucky u 1rocneho dietata

Príspevok v téme: Vysoke horucky u 1rocneho dietata
Majusko

Chcem sa spytat ci niekto nemal skusenost s chorobou ktoru ma momentalne nasa 1-rocna dcera. Je to uz zhruba 3 dni co mava vysoke 39C horucky. Dlho sa to javilo ako jediny priznak pretoze dcera nema(la) nadchu ani kasel. Je sice pravda ze malej prave rastu zubky ale nie su prve a v minulosti pri nich nemala take vysoke horucky. V pondelok jej ale vzali krv a nasli tam zvysenu sedimentaciu a tiez prekrocene hodnoty niektorych latok. Bohuzial neviem detaily kedze dcera aj s maminou ihned putovali do nemocnice. Zatial ale nemaju ani lekari presnu diagnozu aj ked nasadili antibiotika, skor mam dojem ze len preto aby nieco robili.

Nepresiel nahodou niekto niecim podobnym?

Vopred dakujem za pripadne rady.

matuspika8

Existuje viacero variant liekov, ktoré vám pomôžu teplotu dostať pod kontrolu. Ak je dieťa príliš malé na to, aby lieky skonzumovalo, ideálne je použiť čapíky alebo inak nazývané čípky. Na obaloch nájdete vždy presný návod aké množstvo lieku má dieťa vo svojom veku užiť. Pri zavádzaní čapíku nie je na škodu trocha namočiť špičku liečiva do mastičky na zadoček a tým zvlhčiť koniec, aby sa čapík ľahšie zaviedol a nepôsobil pre dieťa priveľmi dráždivo.

Zdroj: www.familia.sk

xx1

TIETO HORUCKY 39,5 MAL AJ NAS 2 ROCNY SYN.BOLI SME HOSPITALIZOVANI V NEMOCNICI 5x.NAKONIEC MU ZISTILI ZE MA NABEH NA ASTMU.DOKTORKA MI POVEDALA,ZE ASTMA SA PREJAVUJE TAK,ZE NAJSKOR SA TO PREJEVUJE NA KOZI (SYN MAL ZACERVENANE LICKA/,VYSOKE TEPLOTY,POTOM NASTUPIL KASEL.

matata

my sme mali to isté v 6 mesiacoch a bol to zápal obličiek a močových ciest. V nemocnici sme boli 7 dní, boli sme na infúziach 3 krát za deň

nellka

Usmev, prepáč, nepoznám ťa, ja som už alergická na tento nový štýl života- t.z. všetko, čo bolo doteraz dobré a bolo vyrobené pre pomoc pri chorobe je zrazu nafigu, všetko je chémia, očkovanie je dokonca nebezpečné...Infúzia nemá žiadne vedľajšie účinky, nikdy som sa s tým nestretla, pracovala som s nimi, tak preto ma to tak prekvapilo. ATB- to je už iná kapitola...Infúzie si predsa nikto nebude dávať len tak, aj keď ich netreba. Ak nám za chvíľu pacienti začnú odmietať aj infúzie, tak už naozaj neviem...

usmev

nellka, mám dobrú priateľku lekárku, viem aké škodliviny sa nachádzajú v inflúziách a vie to dnes mnoho ľudí, ktorým to na chvíľu pomohlo, ako aj lieky,ale neskôr majú problémy s imunitným systémom.Vnučka tým skutočne prešla, preto radím prirodzený postup.Veď predsa každý vieme, že antibiotiká oslabia imunitný systém a majú nežiadúce účinky, nečítaš príbalový leták,ktorý je pri abntibiotikách?Sú zdravotné ťažkosti,problémy,pri ktorých je nevyhnutný liek, antibiotikum,nevravím, že nie sú potrebné, ale existujú prírodné doplnky výživy, ktoré eliminujú nežiadúce účinky.Prečo sa Ti zdá, že si naháňam klientelu? Nikoho tu nepresviedčam, len poradím, keď mám skúsenosti.O tom to tu je, či nie?

nashira

ups neviem citat poriadne pardon.No a v moci teda nenasli nieco? Myslim si , ze to je jedno zo zakladnych vysetreni pri prijati do nemocnice...

nashira

Ja som to zazila u dcery a boli to oblicky.Kazda teplota co je takto vysoka a trva viac ako 3 dni vycerpava organizmus a je potrebna diagnostika.Pri najmensom by som si dala u dietata rano vysetrit moc , skontrolovat dych. cesty. Vzdy je najlepsie vylucit to najhorsie. Niekedy mozu byt taketo teploty z virozy no to by nemalo trvat dlhsie ako 3 dni. Skus rano oddchytit troska mocu do cisteho sacku a zanes ty , alebo niekto z rodiny k detskej a budes mat vacsiu istotu. A ak sa da ponukat dietatu vela pit...aj ked vieme , ze deti prave vtedy odmietaju ....aspon po lyzickach co to dostat do telicka.

nellka

majusko, ťažko povedať, keď nevieš, čo to mala zvýšené...Sedimentácia svedčí pre zápal...najlepšie je zájsť si za ošetujúcim lekárom, on ťa najlepšie informuje a pravdivo, je to lepšie, ako keď tu budeme my špekulovať a pravda bude nakoniec aj tak niekde inde.
Usmev- nie všetko, čo nie je 100prírodné je hnusná chémia, na infúziách nič zlé nevidím, nahrádzajú látky, kt. organizmu chýbajú, už čí je to obyč. fyzilogický roztok, alebo glukóza a pod...Skôr mi to príde tak, že si tu naháňaš klientelu.

inuška

Ja mám skúsenosť s teplotami, môj maly keď mal 11 mes, tak mal vysoké teploty boli to dýchacie cesty. Boli sme aj týždeň v nemocnici, lebo teplota prudko stupovala až došlo k febrilným krčom-hrozné aj teraz mi je ťažko keď si na to spomeniem. To isté mal v 15 mes., a od vtedy klop, klop sme v pohode. Držte sa. Teraz maly chodí do škôlky má 3,5 roka. Prajem vela zdravíčka tým našim krbcom.