sampon fructis

lulu256

ak máš zničene vlasy tak mozno je vhodny, ale ja nemam znicene ani farbene a ked som ho pouzila tak mi rychlo ostali mastne

sonasona

Suche vlasy (napriklad od farbenia) ti budu za Fructis vdacne. Ale pokial mas mastnejsie vlasy tak by som Fructis neodporucala.

jajaj111111

ja sa pridavam mam radu fructis regeneracia a lesk sampon, kondic. aj masku a vlasy mam uplne uzasne vobec nie su suche a krasne sa lesknu vobec sa nemastia a este k tomu nadherne vonaju uplne som spokojna:-) odporucam!

wow

ja sa pridávam ku kladnemu hodnoteniu-mala som strasne znicene vlasy od odfarbovania a zo zufalstva som si kupila posilnujuci sampon a masku Fruktis na vlasy vysusene, poskodene a bez lesku a som nadsena, vlasky krasne vonaju, super sa rozcesavaju, lesknu a nie su vobec zatazene neviem vobec preco som sa doteraz tejto rade nejako vyhybala :(

TosHo

Mne najviac vyhovovali šampóny a kondicionéry značky Pantene, dobré sú aj Elseve, Gliskur a Fructis. Na uhladenie je dobrý oranžový Elseve, krásne vonia, ale aby vlasy zostali rovné je zaručene najlepšia žehlička. A to ma už nebavilo, tak som si oholil hlavu. :o)

alyssa000

a je nejaky sampon fructis ktory by uhladil vlasy aj ich hydratoval?
aky je sampon long and stong alebo rovnovaha a zdravie?

marisssa

pre mna bol super ich balzam na vlasy, teda skor maska, regeneracia a lesk, take gulate:-)
vlasy su jemne a krasne sviezo vonaju, hlavne v lete je to take osviezenie..