co si kupit na vypadavanie vlasov??

Príspevok v téme: co si kupit na vypadavanie vlasov??
didusska

docitala som sa tu o vela pripravkoch na vlasy..napr Alpicort,Triaktivin,Reghaar,Vichy,Revalid,Pantheno l,Zinok,Thermal sampon alebo zihlavovy sampon..ale chcela by som vediet ktory z nich je najucinejsi??neviem ktory z nich si mam kupit..mala som uz zinok ale ten mi nepomohol..poradte ktory pripravok mam vyskusat??

sissssa

baby, mne pomohla hena a zinok :) neverila som, ale ked oni mi teraz po henovani naozaj nepadaju, kde tu nejaky vlasok samozrejme, ale nie ako kedysi, pri kazdom hrabnuti rukou do vlasov mi na nej ostal chumac...

mysik

tiez mam velky problem s vypadavanim vlasov a mala som velmi dobry vysledok s REVALIDOM.brala som tu najvyssiu moznu davku a vysledok bol super ale ked som ho vysadila tak som zase tam kde som bola takze neviem...

nikulkanikusa

ahoj! ja som mala tiez taký problem.. a velmi mi pomohol zinok a uzasna vodicka biohar.. dokonca som to poradila aj kamaratke,tiez pomohol..treba si vsak pockat na ucinok a pravidelne davat na hlavku.. mne pomohol:-)stoji asi 160 alebo 180sk.. a to som uz vyskusala vela tých vodiciek a myslim,ze pomer cena vykon je uzasny:-)

kikina

no ja som si kúpila žihľavový čaj na akné :) a niakou iróniou osudu sa mi akné tvoriť neprestalo, ale zato mám od neho silné vlasy a množstvo vypadaných sa výrazne obmedzilo . Okrem toho žihľavový čaj je dobrý nielen na pleť a vlasy, ale aj na nechty a celkovo prečistenie organizmu. Pi ho neochutený, prípadne len medík a po 3-4 týždňoch pitia si daj týždeň pauzu.

ewangelina

baby REVALID jediny najucinejsi ktorry mi pomohol a to som vyskusala toho moc..
aj kamoskam som odporucila a aj im pomaha
takze :-) kupite v lekarni je na vsetko inak vypadavnie zdravie vlasov nexty atd atd

sonka

V lekárni je dostať vlasovú vodu capilan na vypad. vlasov. Dáva sa na vlasy po ich umytí a nie je ani drahá, cca 100 sk, tak sk´ňuste.

zinok

po 24 mesačnom kojení mi dosť vypadali vlasy, tak som navštívila lekárku, dala mi vyrobiť zinok na recept, po ďalšom pôrode a kojení sa situácia zopakovala a tak som si už sama kúpila zinok 23mg od MedPharma. mne to pomáha.